Γενικά

Super League – Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό!

panaitolikosΟ Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Ηρακλή στο Αγρίνιο και πήρε βαθμολογική ανάσα ενόψει συνέχειας. Με 10 παίκτες για παραπάνω από ένα ημίχρονο έπαιξε ο Γηραιός.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο… αλλοπρόσαλλο. Κι αυτό γιατί στα πρώτα του λεπτά ο Ηρακλής είχε φανερό πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται ιδιαίτερα, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να απαντήσει στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Παναιτωλικού στο 28′ με πρωταγωνιστή τον Βιγιαφάνες.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν άφησαν πολύ τον Ηρακλή να… χαρεί. Πήραν ξανά τον έλεγχο του αγώνα και προβλημάτισαν τον Νίκο Παπαδόπουλο που έβλεπε την ομάδα του να έχει αμυντικό ρόλο στο ματς. Φάσεις, εκτός από αυτή του 28′, δεν είχαμε, μέχρι να έρθει αυτή του 37ου λεπτού όπου ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι (για χέρι) και την αποβολή του Ζιαμπάρη (δίκαιη απόφαση, ανόητη η κίνηση του αμυντικού του Ηρακλή, αφού η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα). Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ουάρντα, ο οποίος στο 40ο λεπτό διαμόρφωσε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο: με γκολ. Πάλι για τον Παναιτωλικός, ο οποίος έφτασε στο 2-0 στο 48ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Ρουσκουγιέδα έβγαλε κάθετη πάσα στον Ουάρντα που κινήθηκε από τα δεξιά, αυτός πάσαρε στον Μαρκόβσκι κι ο τελευταίος προ κενής εστίας διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Το ματς από εκεί και πέρα ήταν… τυπικής διαδικασίας. Ο (ούτως ή άλλως) κακός Ηρακλής έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Παναιτωλικός ήταν το απόλυτο αφεντικό του ματς, οπότε το πιθανότερο ήταν να βλέπαμε τρίτο γκολ από πλευράς γηπεδούχων, παρά τη μείωση του σκορ από τον Γηραιό (πάντως είχε τη μεγάλη φάση με τον Βέλλιο στο 70ο λεπτό).

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριάκιδης, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουγιέδα (81’ Καμαρά), Βιγιαφάνες, Παπάζογλου (81’ Κουτρομάνος), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Μύγας, Ουάρντα (90+1’ Κωνσταντινόπουλος)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Καρασαλίδης (40’ Στάμου), Ιντζόγλου, Περόνε (79’ Λουκίνας), Πασάς (60’ Πουρτουλίδης), Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Ζιαμπάρης, Βέλλιος, Μπουλούτ

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected