Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 16ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ11111111111111111111111

Έντεκα “στροφές” απομένουν για την ολοκλήρωση του πιο σύντομου σε διάρκεια πρωταθλήματος των τελευταίων ετών για την Α1 Ερασιτεχνική.

Η παρουσία 14 ομάδων δημιούργησε νέα δεδομένα, όχι όμως τόσο στην κορυφή όσο στην ουρά καθώς η ΕΠΣ Ημαθίας αποφάσισε να υποβιβαστεί μία ομάδα στην Α2 και ίσως μία ακόμη (αυτή που θα τερματίσει στην 13η θέση) εφόσον βέβαια ο πρωταθλητής μας δεν καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στη Γ Εθνική.

Η αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή ήταν το κυριότερο στοιχείο της προηγούμενης αγωνιστικής, με τον ΦΑΣ Νάουσα να επιστρέφει στο ρετιρέ χάρη στο εντυπωσιακό 3-3 του ΑΣ Ειρηνούπολης με την ΑΕ Χαρίεσσας. Αμφότεροι οι πρωτοπόροι έχουν δύσκολες εξόδους στην αυριανή 16η αγωνιστική του προγράμματος, ενώ πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι και αυτά για τις ομάδες που κινδυνεύουν.

Ας δούμε το καθιερωμένο pregame της ερχόμενης αγωνιστικής, μία διαδικασία που αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες του SportsUp και στηρίχθηκε πολύ από συνεργάτες όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Episkopi Naousa

Κεραυνός Επισκοπής – ΦΑΣ Νάουσα : Εξαιρετικά δύσκολη έξοδος για τον πρωτοπόρο πλέον ΦΑΣ Νάουσα, που θα δοκιμαστεί στη δύσκολη έδρα της Επισκοπής.

Ένας Κεραυνός που στοχεύει πλέον περισσότερο στο Κύπελλο και συγκεκριμένα στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό, που θα επιτευχθεί εφόσον καταφέρει και φύγει με το “διπλό” από την έδρα του κατόχου του τίτλου, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Ένας επιπλέον στόχος για τον Χρήστο Μποζίνη είναι και η επιστροφή των τραυματιών, που για ακόμη ένα παιχνίδι θα μείνουν εκτός και αυτοί είναι οι Χάρης Παραστατίδης, Ζαχαρίας Ορδουλίδης και Θεόκλητος Ιωαννίδης (που έπαθε ελαφρά υποτροπή στην παλαιότερη θλάση), ο Πέτρος Μπάμπος με διάστρεμμα, ενώ αμφίβολος είναι ο Βασίλης Δημητρίου που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, επιστρέφει ο Βαγγέλης Φωτίου.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Από την άλλη πλευρά, η καθημερινότητα του ΦΑΣ διαταράχθηκε έντονα με το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Γιώργος Πατατούκας, στην επιστροφή του μετά την προπόνηση της Τετάρτης. Ο νεαρός επιθετικός απέφυγε τα χειρότερα (τοποθετήθηκαν ράμματα στο κεφάλι) και είναι άγνωστο πόσο θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων. Από κει και πέρα, ο Γιάννης Κερλίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα ενώ συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους παίκτες του ώστε να παραμείνει ο ΦΑΣ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 13.90 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα Eirinoupoli

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΣ Ειρηνούπολης : Σπουδαίο παιχνίδι και στο Διαβατό, με τους φιλοξενούμενους να “καίγονται” περισσότερο για τους βαθμούς.

Κι αυτό γιατί το εντυπωσιακό ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών για τους “κυανόλευκους”, τους επέτρεψε να δουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια και να στραφούν με λιγότερο άγχος στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου θα αγωνιστούν στον ημιτελικό κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον αυριανό αγώνα.

Για τον Γιάννη Μαντζιαρίδη, ο αυριανός αγώνας αποτελεί μια πρόκληση κυρίως για το πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του μετά την εντός έδρας “γκέλα” με την ΑΕ Χαρίεσσας, που είχε ως αποτέλεσμα ο περσινός πρωταθλητής να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση. Άπαντες διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα, με τον νεαρό τεχνικό να αποφασίζει τελευταία στιγμή για το αρχικό σχήμα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση  : 18.07 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-2

makroxvri αε αλεξανδρειας

Μακροχώρι – ΑΕ Αλεξάνδρειας : Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε εκ διαμέτρου διαφορετική αγωνιστική κατάσταση. Τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, την περίοδο 2012-2013 στη Δ Εθνική, όταν η Ένωση Αποστόλου Παύλου είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Ζαρογιάννη.

Η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου, παρά το ισχνό ρόστερ καταφέρνει να διατηρεί ένα πολύ αξιόλογο αγωνιστικό προφίλ και με 17 βαθμούς να βρίσκεται μακριά από τον κίνδυνο. Ωστόσο, άπαντες στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο θεωρούν πως θα πρέπει να συγκεντρωθούν περισσότεροι βαθμοί, με στόχο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή. Δεν υπάρχουν απουσίες για το αυριανό παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κυριάκος Καρασαββίδης προετοίμασε την ομάδα του με στόχο την επιστροφή στις νίκες, κάτι που αγνοούν οι “πράσινοι” από τις 5/12 (τελευταία νίκη με 3-0 επί του Κεραυνού Επισκοπής) Στα θετικά, η ενσωμάτωση των τεσσάρων νέων αποκτημάτων (Τάσος Μπόσκος από Αιγινιακό, Γιώργος Νικολόπουλος από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, Ορέστης Παπακωνσταντίνου από ΠΑΟ Κουφαλίων και Σωτήρης Μαργαρίτης από την ΑΕ Σχοινά), ενώ εκτός θα παραμείνουν ο τραυματίας Θωμάς Σαμαράς και ο τιμωρημένος Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 19.66 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 1-0

paok pontiaki

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γειτονικό ντέρμπι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, όπου εκτός των δύο ομάδων, θα τεθούν αντιμέτωποι και οι Αφοί Κίτσα!

Ο “δικέφαλος” δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο αυριανό παιχνίδι, ωστόσο το βλέμμα είναι στραμμένο στον ημιτελικό του Κυπέλλου (27/1) όπου με νίκη κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής, ο περσινός κάτοχος θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό. Για το αυριανό παιχνίδι δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τον Λευτέρη Κελεσίδη.

Χωρίς τους Μπάμπη Βρεττό και Αλέξανδρο Νουσιόπουλο θα παραταχθεί αύριο η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη, στο δεύτερο παιχνίδι της Ποντιακής Νεολαίας στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας μετά το 3-2 για τη φάση των “8” του φετινού Κυπέλλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του ενώ ο νεαρός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 8.58 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο), 3-2

*βίντεο από embolos.gr

rodoxori ΣΗΜΑ ΓΑΣ

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού : Τοπικό ντέρμπι και στο Βέρμιο για την 16η αγωνιστική, ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη, τόσο από τα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος σε επίσημα και φιλικά όσο και από τις σεζόν 2012/2013 και 2013/2014 στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά έχει ανάγκη τους βαθμούς ώστε να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη και κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” θα επιδιώξει την 4η φετινή εντός έδρας νίκη. Δύο οι απουσίες για τον νεαρό τεχνικό, καθώς εκτός θα μείνουν και από το αυριανό παιχνίδι οι τραυματίες Δημήτρης Θεοδοσιάδης και Παναγιώτης Ντατσής.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Σγούρδα που προετοίμασε την ομάδα του με στόχο να αποσπάσει την 4ο φετινό εκτός έδρας “ροζ φύλλο” αγώνα. Μάλιστα, αξιοσημείωτη είναι η επιθετική λειτουργία των “κιτρινόμαυρων” μακριά από τον Κοπανό, που με 12 γκολ διαθέτουν την 3η καλύτερη επίθεση ανάμεσα στις 14 ομάδες.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 18.48 χλμ

Προϊστορία : 2013/2014, 1-1 2013/2014, 0-2

χαριεσσα Trikala

ΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ένα ακόμη καθοριστικό παιχνίδι για τους “κιτρινόμαυρους”, στην προσπάθεια που κάνουν φέτος για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Προς την κατεύθυνση αυτή, είναι και η ενίσχυση που επιχειρεί η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου, καθώς ήδη έχει αποκτήσει τους Γιώργο Κασαπίδη, Λευτέρη Γραμματικό, Βασίλη Στογιάννη, Νίκο Παπαλεξίου και πρόσφατα τον Θωμά Παραστατίδη από τον Αχιλλέα Νάουσας. Για το αυριανό παιχνίδι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά την εξαιρετική εμφάνιση και το 3-3 κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Δύσκολη έξοδος από την άλλη πλευρά για τους “πράσινους”, που θα επιδιώξουν να διατηρήσουν την καλή παράδοση των δύο τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα. Για τον Γιώργο Ντάμτσιο, οι απουσίες πλέον είναι δεδομένες (Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης, Κώστας Χαλβατζής), αμφίβολος είναι ο Γιάννης Παντριάς που νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ενώ επιστρέφει ο Βασίλης Βελικούδης που είχε απουσιάσει στο εξωτερικό για περίπου έναν μήνα. Να σημειώσουμε πως το αυριανό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για τον Νίκο Μουσκεφτάρα, που θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες για να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 62.35 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-2  2013/2014 (Α1), 2-4  2013/2014 (Κύπελλο), 2-1, 2012/2013, 3-0

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα meliki

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης : Παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Γιαννακοχώρι, καθώς και ο Αχιλλέας αναζητά βαθμούς ώστε να παραμείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Με ανεβασμένη ψυχολογία η αποστολή του Φίλιππου, μετά το εντυπωσιακό 4-1 κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Δύο είναι τα ερωτηματικά για τον Παναγιώτη Καραμεταξά, καθώς αμφίβολοι είναι για το αυριανό παιχνίδι οι τραυματίες Χρήστος Σακελλάρης και Κώστας Κοσμάς, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Γρηγόρης Γκέτσος που ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Από την άλλη πλευρά, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Αντώνης Πιτσάβας, που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε το προηγούμενο Σάββατο ενώ καλύτερα είναι οι Ντόβας και Αναστασόπουλος, που επίσης αποκόμισαν τραυματισμό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 48.86 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 5-2  2013/2014, 1-2  2012/2013, 2-1

*βίντεο από anthemia.blogspot.gr

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (LIVE από το SportsUp):

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Κεραυνός Επισκοπής – ΦΑΣ Νάουσα

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΣ Ειρηνούπολης

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού

ΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Αχιλλέας Νάουσας – Φίλιππος Μελίκης

Μακροχώρι – ΑΕ Αλεξάνδρειας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected