Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 17ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ111111111111111111111111

Εν μέσω ψύχους και εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών, το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής συνεχίζεται κανονικά και αυτό το Σάββατο (23/1), με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2015/2016.

Απομένουν 10 “στροφές” μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και οι 30 βαθμοί που θεωρούνται προς διεκδίκηση για τους 14 “μονομάχους”, είναι το…σακούλι από το οποίο θα προσπαθήσουν να αντλήσουν πόντους, ο καθένας για διαφορετικό σκοπό.

Άλλωστε οι ομάδες που έχουν απομείνει με συγκεκριμένα κίνητρα είναι ουσιαστικά τέσσερις (οι δύο πρώτοι και οι δύο τελευταίοι της κατάταξης), ωστόσο μαθηματικά δεν έχει κριθεί, τίποτα κυρίως όσον αφορά την υπόθεση υποβιβασμός.

Στο αυριανό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Άραχο και Αγγελοχώρι, ωστόσο το δικό του μερίδιο ενδιαφέροντος διεκδικεί επί ίσοις όροις και το παιχνίδι στη Μελίκη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για τους ίδιους λόγους.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

pontiaki Naousa

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΦΑΣ Νάουσα : Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΦΑΣ θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, με τους “κυανόλευκους” να θέλουν πάση θυσία τους βαθμούς ώστε να διατηρηθούν στην κορυφή. Μία ακόμη πρόκληση για τους “μπλαουγκράνα”, που προέρχονται μάλιστα από το σπουδαίο διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για το αυριανό παιχνίδι, ο Χρήστος Υφαντίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ επιστρέφει κανονικά και ο Μπάμπης Βρεττός, που εξέτισε την ποινή των δύοαγωνιστικών που του επιβλήθηκε.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Κερλίδης θα έχει στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, μία εκ των οποίων θεωρείται ήδη “κλεισμένη”.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αράχου

Χιλιομετρική απόσταση  : 50.79 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Eirinoupoli paok

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Σπουδαίο παιχνίδι και στο Αγγελοχώρι, ωστόσο με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αρνητικές οι πρόσφατες αναμνήσεις από το περσινό παιχνίδι, όπου διακόπηκε στο ημίχρονο λόγω επεισοδίων.

Για τους πρωταθλητές, το αυριανό παιχνίδι είναι ένας ακόμη μονόδρομος όσον αφορά την προσπάθεια για την διατήρηση των κεκτημένων, με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Σπύρο Σταματέλο, ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. Σε περίπτωση που ο έμπειρος γκολκίπερ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, θα πάρει τη θέση του ο Γιάννης Θεοδωρίδης και θα καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή μετά την μεταγραφή του στους “τζιαλορόσι” το καλοκαίρι του 2015.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λευτέρης Κελεσίδης προετοίμασε την ομάδα του χωρίς τον Γιώργο Κίτσα, που περιμένει με αγωνία το ύψος της ποινής, μετά το επιβαρυντικό για τον ίδιο φύλλο αγώνα από το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου. Χωρίς περαιτέρω προβλήματα η αποστολή για το Αγγελοχώρι.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 27.31 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016, 3-0 α.α.

αε αλεξανδρειας χαριεσσα

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας : Μονόπλευρο και εδώ το ενδιαφέρον, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν μόνο νίκη. Με ανεβασμένη ψυχολογία αμφότεροι στο αυριανό παιχνίδι, μετά τις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία για τον Κυριάκο Καρασαββίδη, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Θεοδωρόπουλου αλλά και του τραυματία Θωμά Σαμαρά.

Από την άλλη πλευρά, πρόβλημα προέκυψε στους “κιτρινόμαυρους” με τη συμμετοχή του Θοδωρή Παμπουχίδη, που τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο και ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Δύσκολη η συμμετοχή και του Βαλάντη Τοπαλίδη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατο.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 32.17 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

ΣΗΜΑ ΓΑΣ Episkopi

ΓΑΣ Κοπανού – Κεραυνός Επισκοπής : Γειτονικό ντέρμπι στον Κοπανό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση των “κοκκινόμαυρων”, που μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες στην Α2 Ερασιτεχνική και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Με ανεβασμένη ψυχολογία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε χθες (21/1) η προετοιμασία του ΓΑΣ για το αυριανό παιχνίδι, με τον Γιώργο Σγούρδα να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Αντίθετα, αρκετές είναι και πάλι οι απουσίες για τον Χρήστο Μποζίνη, με τους περισσότερους να κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/1. Απόντες για τον αυριανό αγώνα θα είναι οι τραυματίες Βαγγέλης Φωτίου, Χάρης Παραστατίδης, Ζαχαρίας Ορδουλίδης και Θεόκλητος Ιωαννίδης

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 7.79 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Α2), 0-1  2013/2014 (Α2), 0-1

makroxvri Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

Μακροχώρι – Αχιλλέας Νάουσας : Ένα ακόμη παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν τους βαθμούς ώστε να πετύχουν την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη την παραμονή τους στην κατηγορία. Τρία χρόνια πριν η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, όταν το Μακροχώρι είχε επικρατήσει με το ευρύ 5-0 για τα ημιτελικά του κυπέλλου της περιόδου 2012-2013.

Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” Μάκης Γιαννόπουλος προετοίμασε την ομάδα χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς άπαντες είναι διαθέσιμοι για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Αρκετά τα ζητήματα από την άλλη πλευρά για τον Παναγιώτη Καραμεταξά, καθώς ο Δημήτρης Μπαξεβάνος θα απουσιάσει για εκπαιδευτικούς λόγους, ο Κώστας Κοσμάς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο γόνατο ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Χρήστος Σακελλάρης, που του συστήθηκε 10ήμερη αποχή με φαρμακευτική αγωγή για τους πόνους στα γόνατα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 31.32 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013 (Κύπελλο), 5-0

Trikala Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού : Σπουδαίο παιχνίδι στα Τρίκαλα, ανάμεσα σε δύο ομάδες με μακρόχρονη παρουσία στην κατηγορία. Ισόβαθμες αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα, με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη να είναι σαφώς σε ασφαλή επίπεδα.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Τέσσερις οι απουσίες που έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες (Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης) για τον Γιώργο Ντάμτσιο καθώς εκτός αγώνα τέθηκαν οι Γρηγόρης Μητσιώτης, Βασίλης Βελικούδης (χτύπημα στον τετρακέφαλο) και Χρήστος Μηνούδης (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) ενώ κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νίκος Σίμος, που αποκτήθηκε από την ΑΕ Σχοινά, ώστε να αναπληρώσει το κενό του Νίκου Μουσκεφτάρα που παρουσιάστηκε για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Χωρίς προβλήματα θα μεταβούν στα Τρίκαλα οι “κυανόλευκοι”, με στόχο την τρίτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και την δεύτερη στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων στα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.74 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-0  2013/2014, 1-2  2012/2013, 2-2

meliki rodoxori

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καθοριστικό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Με νίκη οι “ερυθρόλευκοι” μειώνουν τη διαφορά από τον ΓΑΣ στους τέσσερις βαθμούς, επικράτηση όμως των “κυανοκίτρινων” αλλάζει σημαντικά το status στην ουρά.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν αύριο χωρίς τον Πέτρο Μιχαηλίδη, ο οποίος θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους ενώ επιστρέφει ο Αντώνης Πιτσάβας, που νιώθει καλύτερα και εντάχθηκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Στην αντίπερα όχθη, στη διάθεση του Δημήτρη Χαλκιά τέθηκε ο Χριστόφορος Γιάτσιος, ωστόσο παραμένουν εκτός οι τραυματίες Δημήτρης Θεοδοσιάδης και Παναγιώτης Ντατσής. Εκτός αποστολής και ο Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, που αποχαιρέτησε μεσοβδόμαδα τους πρώην (πλέον) συμπαίκτες του, ωστόσο παραμένει στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας καθώς αναμένεται να υπογράψει σε γειτονική ομάδα…

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης

Χιλιομετρική απόσταση  : 54.11 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 2-0

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (LIVE από το SportsUp):

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΦΑΣ Νάουσα

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

ΓΑΣ Κοπανού – Κεραυνός Επισκοπής

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ατρόμητος Διαβατού

Φίλιππος Μελίκης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας

Μακροχώρι – Αχιλλέας Νάουσας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected