Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 22ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ111111111111111111111111111

Για αρκετούς, η συζήτηση έχει επικεντρωθεί στο ποια εκ των ΦΑΣ Νάουσα και ΑΣ Ειρηνούπολης θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο, ενώ κάποιοι βάζουν στην κουβέντα και το μπορεί να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση στην ουρά… Όπως και να χει όμως, απομένουν πέντε Σάββατα για να πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε!

Ωστόσο, βλέποντας κάποιος το πρόγραμμα της αυριανής 22ης αγωνιστικής, ίσως να ξεκαθαρίσουν πολλά μετά το τέλος αυτής και ειδικά στην υπόθεση παραμονή, όπου οι διαφορές είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από τη μάχη του τίτλου.

Σε δυσμενέστερη θέση όλων ο Φίλιππος Μελίκης, που θέλει ένα θαύμα για να ανέβει στη 13η θέση που υπό προϋποθέσεις εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ δύσκολο είναι το έργο και της ΑΕ Χαρίεσσας, που πρέπει να καλύψει διαφορά 7 βαθμών (ίσως και 8 ανάλογα τις ισοβαθμίες) για να τερματίσει στη “χρυσή” 12η θέση.

Ας δούμε όμως τα τελευταία νέα των 14 ομάδων, 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα της τελευταίας αγωνιστικής για τον μήνα Φεβρουάριο.


Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία


 

Naousa Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

ΦΑΣ Νάουσα – Ατρόμητος Διαβατού : Τρίτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες της φετινή χρονιά, μετά το 0-0 του πρώτου γύρου (η μία από τις τρεις απώλειες βαθμών του ΦΑΣ φέτος) και το 3-1 του Κυπέλλου πριν από ακριβώς ένα μήνα.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον μεγάλο φετινό στόχο και αν πετύχει το 5×5 θα στεφθεί πρωταθλήτρια και θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική. Πρώτο εμπόδιο ο Ατρόμητος Διαβατού, με τον έμπειρο τεχνικό να ζήτησε την αμέριστη προσοχή στο αυριανό παιχνίδι, όπου δεν υπάρχουν απουσίες, εκτός του Τρύφωνα Νίκου που υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος σε 10 περίπου μέρες.

Μία η απουσία και για τους “κυανόλευκους” του Διαβατού, καθώς εκτός αποστολής για τη Νάουσα έμεινε ο τραυματίας Αλέξανδρος Δαλήγγαρος. Στα ευχάριστα, η επιστροφή του Θωμά Λιλιόπουλου, που εξέτισε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 26.06 χλμ

Προϊστορία : 2015/2016 (Κύπελλο), 3-1, 2014/2015, 1-1

https://youtu.be/mw7taZnlKsw

video από Fas Naoussa

Eirinoupoli rodoxori

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αυριανή αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Αγγελοχωρίου, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου. Πιο…άνετος πλέον ο ΓΑΣ μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει δύο νίκες στα εναπομείναντα πέντε ματς για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία

Ίσως για πρώτη φορά φέτος, ο Γιάννης Μαντζιαρίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του! Κι αυτό γιατί τόσο ο Δημήτρης Τσιούπρος (εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών) όσο και οι Σπύρος Σταματέλος και Μανώλης Χουϊλουλίδης είναι απόλυτα έτοιμοι για να ενισχύσουν την προσπάθεια των “τζιαλορόσι”. Δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό το πρόβλημα τραυματισμού του Νίκο Τάσο, που αποχώρησε από το ματς του Γιαννακοχωρίου στο 52ο λεπτό.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Κομπλέ αναμένεται να παραταχθεί και η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, ο οποίος μάλιστα θα αντιμετωπίσει φέτος για τρίτη φορά τους περσινούς πρωταθλητές καθώς ως προπονητής του ΦΑΣ Νάουσα τέθηκε αντιμέτωπος και στο πρωτάθλημα (ήττα 1-0 στο Αγγελοχώρι) και στο Κύπελλο (1-0 και πρόκριση επίσης στο Αγγελοχώρι). Μοναδικό πρόβλημα για τον νεαρό τεχνικό ο Σάκης Παπαδής, ο οποίος στραβοπάτησε σε μια διεκδίκηση στην προπόνηση της Τετάρτης, ωστόσο δεν αναμένεται να τον κρατήσει εκτός από το αυριανό παιχνίδι.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 21.54 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 6-0,  2013/2014, 3-0, 2012/2013, 1-2

αε αλεξανδρειας pontiaki

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Ένα ακόμη ντέρμπι της περιοχής του Ρουμλουκιού, αυτή τη φορά ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής. Δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους αυριανούς αντιπάλους, πολύ κοντά στην 3η θέση οι “πράσινοι”.

Το pregame της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης, στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Λέκκα που αποβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ενώ εκτός είναι και ο Θωμάς Σαμαράς, που θα χάσει τη φετινή χρονιά. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Άρη Κούκλα, που έχει υποστεί τράβηγμα στον τετρακέφαλο και ακολούθησε θεραπεία ώστε να προλάβει το αυριανό παιχνίδι.

Με στόχο την 4η νίκη εκτός έδρας θα αγωνιστεί η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη στο αυριανό παιχνίδι και μάλιστα με την ψυχολογία στα ύψη μετά το εμφατικό 8-1 κόντρα στον Φίλιππο Μελίκης. Ο έμπειρος τεχνικός μάλιστα θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Tips

Έδρα : ΔAK Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 8.58 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Α2), 5-3

*video από emvolos.gr

Trikala Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νάουσας : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και στο παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Τρικάλων, καθώς ο Αχιλλέας με νίκη παραμένει ουσιαστικά στην κατηγορία. Στους 26 βαθμούς πλέον οι “πράσινοι” που στοχεύουν πλέον στο καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν και πάλι για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, με πιο πρόσφατο του ίδιου του παίκτη-προπονητή ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το προηγούμενο Σάββατο με την ΑΕ Αλεξάνδρειας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένουν οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Καρβούνης και Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης, ενώ δύσκολη θεωρείται και η συμμετοχή του Γιάννη Παντριά που νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Εκτός αποστολής τέλος θα είναι ο Χρήστος Μηνούδης, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα το προηγούμενο Σάββατο, ενώ επιστρέφει ο Ούλι Ντόι που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Αρκετά τα προβλήματα και για τον Παναγιώτη Καραμεταξά από την άλλη πλευρά, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γρηγόρη Γκέτσο που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΑΣ Ειρηνούπολης, στον Κώστα Κοσμά που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, στον Τάσο Παρθενόπουλο που έκανε ράμματα στο μάτι για την αφαίρεση κύστης ενώ εκτός είναι για το υπόλοιπο της σεζόν ο Χρήστος Σακελλάρης, που παρακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή. Εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν και ο Πέτρος Μπράτσης, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της Δόξας Νάουσας για την παραμονή της στην Α2 Ερασιτεχνική.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 69.05 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Α2), 4-1  2013/2015, 2-2  2013/2014, 3-3

ΣΗΜΑ ΓΑΣ χαριεσσα

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΕ Χαρίεσσας : Γειτονικό ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες. Σε πιο δύσκολη θέση σαφώς οι φιλοξενούμενοι, που μόνο με ντεμαράζ νικών και συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερη θέση από τη 13η θέση στην οποία βρίσκονται τώρα.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Ο Γιώργος Σγούρδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Δημήτρη Πρόιου και Δημήτρη Κελέσμητου. Σε καλύτερη κατάσταση ωστόσο είναι ο Μάκης Μισαηλίδης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του νεαρού τεχνικού ενώ επιστρέφει και ο Δημήτρης Αντιφάκος που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Με τις γνωστές απουσίες θα μεταβεί στον γειτονικό Κοπανό η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου, καθώς εκτός έμειναν οι Βασίλης Στογιάννης και Μπάμπης Τηλκερίδης. Φουλ επίθεση και εξ ανάγκης ρίσκο για τους “κιτρινόμαυρους”, που βρίσκονται στο -7 από τη 12η θέση…

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 4.36 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Episkopi paok

Κεραυνός Επισκοπής – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ένας ο βαθμός που χωρίζει τις δύο ομάδες και αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη για να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση παραμονή. Να…διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ο Κεραυνός, το μυαλό και στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (Τετάρτη 9/3) οι κυπελλούχοι. Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για τρίτη φορά φέτος, μετά το 0-0 του πρώτου γύρου και το 2-1 του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Δύο οι απουσίες για τον Χρήστο Μποζίνη, μία η επιστροφή. Εκτός πλάνων για τον νεαρό τεχνικό οι τραυματίες Ζαχαρίας Ορδουλίδης και Θεόκλητος Ιωαννίδης, ενώ επιστρέφει μετά από τρεις αγωνιστικές τιμωρίας ο Κώστας Ντέλλας, η απουσία του οποίου φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στα τελευταία παιχνίδια.

Χωρίς απουσίες θα μεταβεί στην Επισκοπή η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη, με στόχο την 4η εκτός έδρας νίκη αλλά και παράλληλα την οριστική παραμονή στην κατηγορία. Στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την Αλεξάνδρεια, ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.52 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 3-7

meliki makroxvri

Φίλιππος Μελίκης – Μακροχώρι : Εκ διαμέτρου αντίθετη ψυχολογία για τους δύο αυριανούς αντιπάλους, καθώς οι μεν “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού ενώ οι “ασπρόμαυροι” είναι μια ανάσα από τη μαθηματική παραμονή στην κατηγορία.

Εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα πλέον για τον Φίλιππο, που εκτός της αρνητικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί με τον επερχόμενο υποβιβασμό, η κατάσταση επιδεινώθηκε τόσο με το βαρύ 8-1 στον Άραχο αλλά και την αποχώρηση ενός ακόμη προπονητή για φέτος, του Γιώργου Κωνσταντάκου. Για το αυριανό παιχνίδι, εκτός θα είναι ο Αντώνης Πιτσάβας που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ επιστρέφει την ίδια ώρα ο Κυριάκος Περπερίδης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μάκης Γιαννόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς δεν υπάρχει κάποια απουσία λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση  : 34.52 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

μπαλα9111

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (LIVE από το SportsUp):

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Φίλιππος Μελίκης – Μακροχώρι

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νάουσας

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΕ Χαρίεσσας

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

ΦΑΣ Νάουσα – Ατρόμητος Διαβατού

Κεραυνός Επισκοπής – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected