Super League 1

Μαλίν – Ηρακλής 3-0

iraklis-mechelen

Την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του αγωνιζόμενους είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο φιλικό, κόντρα στη Μαλίν, η οποία την επόμενη εβδομάδα ρίχνεται στη «μάχη» του Βελγικού πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το bluearena.gr, ο Ηρακλής, ηττήθηκε με 3-0, με τους «κυανόλευκους» να… πληρώνουν τα εύκολα λάθη τους στην άμυνα. Βέβαια, για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, το παιχνίδι αυτό ήταν κυρίως για να τεστάρει ο Ελληνας τεχνικός το επίπεδο της ομάδας, διότι οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μόλις στην τρίτη ημέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1, με τον Περνίς να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Κυριακίδη, Σαραμαντά, Ζιαμπάρη και Μπαρτολίνι στην άμυνα.

Ο Ανδρεόπουλος με τον Ιντζόγλου ήταν στα χαφ, με τον Λεοζίνιο μπροστά του και τους Πασά, Μοντέιρο στα δύο άκρα της επίθεσης, με τον Περόνε να είναι στην κορυφή αυτής.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλοί στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, εκεί όπου δημιούργησαν και τις καλύτερές τους φάσεις με τους Περόνε και Λεοζίνιο να είναι πρωταγωνιστές.

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, ωστόσο αποσυντόνισε την ομάδα, που στη συνέχεια δεν είχε ρυθμό και δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα.

Το 1-0 σημείωσε από το σημείο του πέναλτι ο Ματτίς, πέναλτι που έκανε ο Ζιαμπάρης.

Στο 23′ οι Βέλγοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Βαλμπέργκε να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 43′ ο Ηρακλής σκόραρε με τον Πασά, ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο Νίκος Παπαδόπουλος, άλλαξε πρόσωπα όχι όμως και σχηματισμό. Για τον Ηρακλή αγωνίστηκαν οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Τσότρας, Στάμου, Κυριακίδης (Ρούσσος) , Καλφούντζος (Λάσκαρης), Αμαραντίδης, Ρόττας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης  και Δούτσιος.

Το παιχνίδι συγκριτικά με το πρώτο μέρος δεν είχε ρυθμό, με τον Ηρακλή να φτίαχνει μόλις μία φάση με τον Κυριακίδη στο 55, με την Μαλίν να σκοράρει για τρίτη φορά στο 88′ με τον Κροϊζέ.

Πάντως, αν και νωρίς ακόμα, ο 45χρονος τεχνικός είδε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του, ενώ είναι δεδομένο πως ο Ηρακλής πρέπει άμεσα να αποκτήσει 3-4 έτοιμους παίκτες προκειμένου να δώσουν βοήθειες και να ανέβει το επίπεδο της ομάδας.

Συνθέσεις

Μαλίν: Moris (46’ Coosemans), Paulussen (46’ Chen), Cocalic (46’ Van Cleemput), De Witte (64’ Cobbaut), Vanlerberghe (46’ Bjelica), Schouterden (76’ Callebaut), El Messaoudi (46’ Filipovic), Rits (46’ Crepulja), Kolovos (64’ Leal), Matthys (46’ Croizet) Veselinovic (46’ Verdier).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ανδρεόπουλος, Ιντζόγλου, Πασάς, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε.

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Τσότρας, Στάμου, Κυριακίδης (Ρούσσος) , Καλφούντζος (Λάσκαρης), Αμαραντίδης, Ρόττας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης  και Δούμτσιος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected