Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Πανθρακικός 2-1

DSC07831Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αιγινιακός ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Πανθρακικό, αυτή τη φορά όμως δεν έμεινε μόνο στην καλή εμφάνιση αφού είχε ουσία στο παιχνίδι του, σκόραρε και δίκαια πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Από την άλλη ο Πανθρακικός του Κώστα Ανυφαντάκη έδειξε μια καλοδουλεμένη ομάδα που αν και έμεινε νωρίς στο παιχνίδι πίσω στο σκορ χάνοντας στην αρχή του 2ου μέρους με 2-0, δεν πτοήθηκε από το εις βάρος της σκορ, μείωσε 2-1 και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή η οποία όμως δεν έγινε ποτέ αφού οι ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους αποτέλεσμα και ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο τελευταίο σφύριγμα του Λυμπούδη.

Όπως αναφέρει το pieriasport, ο Αιγινιακός μπήκε καλύτερα στην αρχή του αγώνα και θα μπορούσε να προηγηθεί στις φάσεις που δημιούργησε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης άν είχαν ευστοχήσει οι ποδοσφαιριστές του. Παρόλα αυτά ο Γαβριηλίδης έχασε την μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό όταν από ωραία σέντρα από αριστερά του Ρόμπερτ, ο Γαβριηλίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τόλιου με καρφωτή δυνατή κεφαλιά.

Κι αφού η μπάλα δεν έκανε το χατήρι των παικτών της ακριτικής ομάδας, ήρθε το 36΄ με τον Αιγινιακό να εκτελεί κόρνερ απο αριστερά με τον Γκατσολάρι, ο Ζγκούρι θα πηδήξει πιο ψηλά από όλους στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή όμορφη κεφαλιά θα αιφνιδιάσει τον ανίκητο Γκαραβέλη και θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Έτσι πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για να ξεκινήσει με γκολ και πάλι το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη, όταν σε ωραία και γεμάτη πείσμα προσπάθεια του Ζούρκου από την αριστερή επιθετική πλευρά των γηπεδούχων, ο ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού θα γυρίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή με τον επερχόμενο Φασίδη να είναι έτοιμος να εκτελέσει αλλά να ανατραπεί από τους αμυντικούς της ομάδας της Κομοτηνής.

Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο έμπειρος Γιαζιτζόγλου και θα πραγματοποιήσει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στο παιχνίδι τους και με σωστούς προσανατολισμούς στη συνέχεια κατάφεραν να μειώσουν στο 67 από συνδυασμό των δυο παικτών που μπήκαν σαν αλλαγή και έδωσαν άλλο “αέρα” στις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Έτσι ο δραστήριος Κουτσίδης πέρασε από πλάγια την μπάλα στον Χαλκιαδάκη που με ένα χλιαρό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατάφερε να κάνει το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατσολάρι (66′ Μουκίδης), Φασίδης (91′ Κυζιρίδης), Ζγκούρη (79′ Ονουάτσι), Γκούρτσας.

Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός (54′ Χαλκιαδάκης), Ρουσσάκης (86′ Μπακατώρος), Πετρούσης, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος (54′ Κουτσίδης), Κάρδαρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected