Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

“Κυανέρυθρο” deal με Ανιγκό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o Πανιώνιος έδωσε τα χέρια με τον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων»!

Προαγωγή στην Νέα Σμύρνη παίρνει ο Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος μετά την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασε στον Λεβαδειακό, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA να αναλάβει τα ηνία του Πανιωνίου!

Ο Γάλλος τεχνικός μαζί με τον ατζέντη του Πιέρ Ισά, είχαν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα των «κυανέρυθρων» Νίκο Ζαμάνη και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια, σε μία συμφωνία που αναμένεται -αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά- να επικυρωθεί από εβδομάδα, μετά το τυπικό τέλος της Super League.

Μετά την κοινή απόφαση του Πανιωνίου και του Μιχάλη Γρηγορίου να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους, ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ ήταν από την αρχή πρώτο όνομα στην λίστα των υποψηφίων, με την συμφωνία να επιτυγχάνεται σχετικά γρήγορα, αφού και οι δύο πλευρές έδειξαν μεγάλη προθυμία να πορευτούν μαζί.

Ο τεχνικός από την Μασσαλία αναφέρεται να φέρει μαζί του στην Νέα Σμύρνη όλο το τιμ που είχε μαζί του στους Βοιωτούς, ενώ αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected