Κατηγορίες
Αθλήματα

Τσιτσιπάς… on fire! (vid)

Ένας μαγικός Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν λογάριασε κούραση και δυναμικότητα αντιπάλου και πραγματοποίησε φοβερή ανατροπή εις βάρος του Κέβιν Άντερσον, Νο1 του ταμπλό στο Estoril Open, για να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν φοβήθηκε ούτε το θεόρατο εμπόδιο του Κέβιν Άντερσον και πραγματοποιώντας απίστευτη εμφάνιση με δεδομένο ότι προερχόταν από πολλά συνεχόμενα κουραστικά παιχνίδια, επιβλήθηκε με σπουδαία ανατροπή του Νο1 του ταμπλό στο Millenium Estoril Open για να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού στην Πορτογαλία!

Αν και βρέθηκε πίσω με σετ, ο “Στεφ” παρουσιάστηκε υπέρμετρα ψύχραιμος και έχοντας την προσήλωσή του καθαρά και μόνο στην νίκη, δεν έδειξε σημάδια κόπωσης και επικράτησε με 6-7(3), 6-3, 6-3 του Νοτιοαφρικανού Κέβιν Άντερσον Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Τι κι αν προέρχεται από μια επίπονη εβδομάδα, ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος φιγουράρει στο Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης μετά την συμμετοχή του στον τελικό του Barcelona Open πριν πέντε ημέρες, έδειξε για άλλη μια φορά από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος.

Χωρίς να παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την μαχητικότητα και την ενέργειά του, ο 19χρονος Στέφανος έδειξε στον κατά 12 χρόνια μεγαλύτερό του, Άντερσον, πως είναι να παίζεις στο… χώμα.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο Νοτιοαφρικανός δεν φημίζεται για τις ικανότητές του στην κόκκινη επιφάνεια και αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον ίδιο φέτος εκεί. Ο Άντερσον κέρδισε ένα πολύ καλό πρώτο σετ για τον ίδιο στο τάι μπρέικ, όμως στην συνέχεια το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει έξι από τα επόμενα 18 γκέιμς και να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το court μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά αύριο, Παρασκευή, στις 15:00GR, ο Ισπανός Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα, ο οποίος με την σειρά του λίγο νωρίτερα είχε επιβληθεί με μεγαλειώδη ανατροπή του Βρετανού Κάμερον Νόρι. Ο Μπαένα βρίσκεται στο Νο77 του κόσμου και είναι σπεσιαλίστας στο χώμα!

https://www.youtube.com/watch?v=OVz9dQbajco

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected