Super League 1 - Μεταγραφές

Και ο Ταχτσίδης στην Αγγλία!

Σε σίριαλ εξελίχθηκε το μέλλον των Καρίμ Ανσαριφάρντ και Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Όπως αναφέρει το fosonline, εδώ και καιρό βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας οι δύο ποδοσφαιριστές χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η λύση, λοιπόν, δόθηκε από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Για τον Ιρανό επιθετικό από την αρχή του καλοκαιριού υπήρχε η αίσθηση ότι θα έρθει κάποια καλή πρόταση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ωστόσο και όλα έδειχναν ότι έχει χάσει έδαφος όσον αφορά στην κούρσα των επιθετικών. Ο Καρίμ δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Απουσίαζε από το Ρέντη τις τελευταίες ημέρες έχοντας πάει στην Αγγλία για να κλείσει τη μεταγραφή του.

Ο Ταχτσίδης από την άλλη ήταν ο τελευταίος από τους «κομμένους» που είχε μείνει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Παρά την κρούση της Μπορντό συμφωνία δεν υπήρξε και ο παίκτης που είχε και υψηλό συμβόλαιο είχε μείνει στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας διεθνής συμφώνησε και αυτός να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Για τη συμφωνία και των δύο υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected