Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ένας ακόμη πραγματικός νικητής της ζωής που επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο!

Ο 14χρονος Μπράιαν Ντοντιέν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο και έπαιξε το πρώτου παιχνίδι με την Κ15 της Γιουβέντους.

Το καλύτερο δώρο έλαβε για τον νέο χρόνο ο 14χρονος Μπάριαν Ντοντιέν. Ο πιτσιρικάς, που παίζει στα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2015 και από τότε πάλευε με την ασθένεια. Όπως αναφέρει το SDNA, λίγο πριν τα περασμένα Χριστούγεννα έμαθε ότι νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο και χθες έπαιξε για πρώτη φορά με την Κ15 της «Γηραιάς Κυρίας».

Στη διάρκεια της μάχης που έδωσε, συμπαραστάτης του ήταν και ο Πολ Πογκμπά, τον οποίο ο μικρός Μπράιαν θαύμαζε από τις ημέρες που έπαιζε στη Γιουβέντους.

Μόλις έμαθε τα νέα, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενθουσιάστηκε και ανέβασε βίντεο για τον μικρό στο Instagram γράφοντας: «τι ευλογία που ο Μπράιαν νίκησε τον καρκίνο και έπαιξε σήμερα το πρώτο του παιχνίδι με την Κ15 της Γιουβέντους. Είμαι τόσο περήφανος για σένα φίλε μου, σ’ ευχαριστώ που είσαι έμπνευση για μένα και τόσους άλλους. Εύχομαι να σε δω σύντομα!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

What a blessing that Bryan beat cancer and today played his first game with Juve U15. So proud of you my friend, merci for being an inspiration to me and so many others. Hope to see you soon! #fightcancer #beatcancer #thisiswhyweplay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Labile Pogba (@paulpogba) στις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected