Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα 8 “διαζύγια” που σημάδεψαν τη σημερινή μέρα στη Γ Εθνική

Αποδεσμεύσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (7/1) στη Γ Εθνική.

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε πριν λίγο την αποδέσμευση του Φώτη Παναγόπουλου (φωτ), ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίζεται από την αρχή της σεζόν στην ομάδα, προερχόμενος από τον Ξενοφώντα Κρεστενών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Ο Πανηλειακός συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως την παραχώρηση του έμπειρου επιθετικού Φώτη Παναγόπουλου μέχρι το τέλος της σεζόν. Ευχόμαστε στον Φώτη καλη συνέχεια.

Τέλος ο Καψιώτης από τον Θησέα Αγριάς

Παρελθόν αποτελεί από τον Θησέα ο Γιάννης Καψιώτης, αφού η ομάδα της Αγριάς έλυσε τη συνεργασία της με 24χρονο δεξιό μπακ.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, ο ποδοσφαιριστής έπαιξε και στα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, στα 11 ως βασικός και χωρίς να χάσει λεπτό και στο ένα, αυτό με τον Πιερικό, μπαίνοντας ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο. Μάλιστα ακούγεται έντονα ότι είναι κοντά σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣΘ.

Στο τοπικό του Ρεθύμνου ο Μποτωνάκης!

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Επισκοπής επισημοποίησε την λύση της συνεργασίας της με το Νίκο Μποτωνάκη.

Όπως αναφέρει το rethymnosports, επόμενος σταθμός της καριέρας του πιθανότατα θα είναι ο Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη Χανίων, στην Α’ ΕΠΣ Χανίων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μποτωνάκη. Λόγοι επαγγελματικών υποχρεώσεων τον κρατούν στην γενέτειρά του τα Χανιά. Ο σύλλογός μας τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Στον ΑΟ Τσιλιβή θα συνεχίσει ο Χαρακτινός

Ο τερματοφύλακας του ΑΟ Κατασταρίου, Διαμαντής Χαρακτινός αποχώρησε από την ομάδα του Κατασταρίου και από την Γ΄ Εθνική και συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Αυτό αποκαλύπτει μέσα από την ευχαριστήρια ανακοίνωση του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν ξεχνά αυτά τα τριάμισι χρόνια που έζησε δίπλα στην ομάδα του Κατασταρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσίευσε το ioniansports.gr:

Όλα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Έφτασε λοιπόν η ώρα να πω αντίο σε όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα στην ομάδα του ΑΟΚ. Αυτά τα τριάμισι χρόνια ήταν για μένα μια πολύτιμη ποδοσφαιρική εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Συλλόγου, όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί. Εύχομαι ο ΑΟ Κατασταρίου να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία και να εδραιωθεί σε αυτήν. Από εδώ και στο εξής θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή με τους ανθρώπους της οποίας έχω συμφωνήσει.

Παρελθόν ο Μανδύλης από τους Αγίους Αναργύρους

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι ο Ανδρέας Μανδύλης καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τους Αγίους Αναργύρους.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός με καταγωγή από την Εύβοια διένυσε πολύ καλό εξάμηνο με τους νεοφώτιστους των δυτικών προαστίων συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας στον 7ο όμιλο.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Φωστήρα πλέον έχει την ελευθέρας στα χέρια του και μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Ερασιτέχνες Παναθηναϊκού, Αιολικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟ Ρουφ, Χαϊδάρι, Μελίσσια, Βύζαντα Μεγάρων, Παναιγιάλειο, Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Άγιο Ιερόθεο.

Τέλος οι Βερνάρδος και Κραγιόπουλος από τον Πιερικό

Μετά την απόκτηση του επιθετικού Νίκου Ντινόπουλου, που ολοκληρώθηκε και τυπικά, ο Πιερικός αναζητά δυο στόπερ στο… παζάρι, για να καλύψει το κενό του Στέφανου Κραγιόπουλου, που όπως αναμενόταν κατέληξε στον “γείτονα” Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Όπως αναφέρει ο Arena FM, αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση για τους “μελανόλευκους”, μετά τον επιθετικό Θοδωρή Βερνάρδο, που μετακινήθηκε στον Άρη Παλαιοχωρίου.

Στη συντοπίτισσα ΑΕ Μεσολογγίου ο Κοντογιάννης

Παρελθόν αποτελεί από τον Ναυπακτιακό Αστέρα ο Γιάννης Κοντογιάννης

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας και συμφώνησε με την ΑΕ Μεσολογγίου, που πρωταγωνιστεί φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΜ :

“Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Φώτη Παπανικολάου και Γιάννη Κοντογιάννη.

Ο 26χρονος δεξιός χαφ Φώτης Παπανικολάου κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΑΕ Μεσολογγίου, Όμηρο Νεοχωρίου, Παναχαϊκή, ΑΕ Ερμιονίδας και τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Κόρινθο.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Κοντογιάννης κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Νέους Παναιτωλικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, ΑΕ Κηφισιάς, ΑΟ Παλαιόχωρας Χανίων και Ναυπακτιακό Αστέρα.

Η διοίκηση του συλλόγου τους καλωσορίζει στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected