Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει απτόητος παρά τα 43 του ο Κώστας Νεμπεγλέρας!

Δύο σπουδαίες μεταγραφές έκλεισε ο Ατρόμητος Παλαμά που συνεχίζει να ταράζει τα νερά της Α’ ΕΠΣΚ, μετά την πρωινή ανακοίνωση της πρόσληψης του Τάκη Παραφέστα.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa, οι “πράσινοι” συμφώνησαν με τους Κώστα Νεμπεγλέρα και Ζήση Μαλάκο για να προσθέσουν εμπειρία και προσωπικότητα στη ομάδα!

Πρόκειται για τον πρώην αρχηγό της ΑΕΛ και του Αχιλλέα Φαρσάλων, Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή από τον Α.Ο.Τρικάλων, βοηθούσε μέχρι τώρα αγωνιζόμενος τον αδερφικό του φίλο Φώτη Γκουζιώτη στη Δάφνη Γλαύκης.

Ο Νεμπεγλέρας που ξεχωρίζει για το ήθος του, δέχτηκε τιμητική πρόταση από τους «Πράσινους» του Παλαμά. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1993 από τη Λάρισα.

Στην ομάδα του κάμπου αγωνίστηκε μέχρι το 1997 όταν και μεταγράφηκε στον Πανηλειακό. Κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2001 αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Τον Ιανουάριο του 2005 μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης. Τον Ιανουάριο του 2009 φόρεσε την φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών. Το καλοκαίρι του 2011 κι έπειτα από 14 χρόνια επέστρεψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, την Α.Ε.Λ. Από το 2015 έως το 2019 αγωνίστηκε με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Επίσης έχει και μια συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Κροατίας (2-2) που διεξήχθη στις 25 Απριλίου 2001, όταν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Δανιήλ όταν πέρασε ως αλλαγή αντικαθιστώντας τον Αλέξη Αλεξανδρή.

Ενώ ήταν μέλος της Ολυμπιακής Εθνικής Ομάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, αγωνιζόμενος και στους τρεις αγώνες που έδωσε. Ο Μαλάκος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, έχοντας περάσει περάσει από ομάδες όπως, Δωτιέας Αγιάς, Αχιλλέας Φαρσάλων, Ρήγας Φεραίος, Μαχητής Τερψιθέας, Κίσσαβος Συκουρίου, Αετός Αμυγδαλέας, Δόξα Αργυροπουλίου, Φαρκαδόνα, Ακαδημία Πλαταμώνα, ομάδες της Γ’ Εθνικής και παλαιότερα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόσφατα αγωνιζόταν στον Αετό Μακρυχωρίου, στην Α’ ΕΠΣΛ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected