Κατηγορίες
Football League

Ένσταση της Σπάρτης για το ματς με Ηρακλή!

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Σπάρτης με 1-0 (αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες), με τον Εμάνουελ Ρόκα μετά το τέλος του αγώνα να αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Σε συνέντευξη πάντως που παραχώρησε και ο τεχνικός διευθυντής της Σπάρτης, Πότης Τσιριμπής (φωτ), αποκάλυψε ότι η ομάδα της Λακωνίας έχει προχωρήσει ήδη σε ένσταση σε βάρος του Ηρακλή.

«Συγνώμη από τους παίκτες μας για όσα έχουν τραβήξει. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θα είμαστε η πρώτη ομάδα που αύριο θα καταθέσουμε ένταση σε βάρος του Ηρακλή. Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι.

Από εκεί και πέρα, δεν πάνε στην προπόνηση οι παίκτες μας, γιατί εμφανίζεται πότε ο ένας και πότε ο άλλος και τους λένε διάφορα. Ας αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν.

Ελπίζω ως την Τρίτη να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, γιατί δεν θα μείνει κανένας παίκτης. Έχουν να κάνουν 10 μέρες προπόνηση. Αν δεν λυθεί ως την Τρίτη, εγώ δεν μπορώ να παραμείνω.

Ο κ. Πολολός είναι ο πρόεδρος, πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ερχόμαστε στο γήπεδο και βρίσκουμε την αστυνομία. Με πρακτικές νύχτας δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, η καραμέλα πρέπει να τελειώσει. Άλλον βλέπουμε το πρωί κι άλλον το μεσημέρι. Τι άλλο να πούμε…

Κι αν δεν θέλουν, ας αποσύρουν την ομάδα να φύγουμε κι εμείς με ψηλά το κεφάλι. Πρώτη φορά βλέπω να τσακώνονται για μια ομάδα που είναι πεσμένη. Τόσα πολλά συμφέροντα υπάρχουν; Ας αφήσουν τα παιδιά να παίξουν, είναι κρίμα από τον Θεό».

Δείτε τι είπε ΕΔΩ

*απόδοση : metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected