Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μια ανάσα από τα…αστέρια η Τσέλσι! (vid)

Η Τσέλσι ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλή στο δεύτερο και με τη νίκη της με 3-0 επί της Γουότφορντ βρίσκεται μία ανάσα από το Champions League.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ για ένα ημίχρονο απέναντι στην Γουότφορντ, όμως έκανε το… χρέος της, έφτασε στη νίκη και κρατάει τα πάντα στο χέρι της για την έξοδο στο Champions League, ανεβαίνοντας στην 3η θέση πριν το τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην Λέστερ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος, με τον Κέπα να κρατάει όρθια την Τσέλσι με τις αποκρούσεις του. Ντεουλοφέου και Χολέμπας έφτασαν κοντά στο 0-1 μέχρι το 8’, πριν ο Καντέ αποχωρήσει στο 10’ λόγω τραυματισμού. Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με την ομάδα του Γκράθια να είναι πολύ επικίνδυνη.

Μέσα σε 5’ στην επανάληψη, όμως, οι μπλε τελείωσαν τα πάντα. Ο Λόφτους-Τσικ έκανε το 1-0 στο 48’ και 3’ αργότερα ο Νταβίντ Λουίζ το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν ποτέ να αντιδράσουν, οι παίκτες του Σάρι ήταν καλύτεροι μέχρι το τέλος, έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν στο τελικό 3-0 με τον Ιγουαΐν στο 75’. Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους χάθηκε με το δοκάρι του Χολέμπας στο 77’ για να παραμείνει το 3-0.

Συνθέσεις

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ (89’ Κέιχιλ), Μάρκος Αλόνσο, Καντέ (10’ Λόφτους-Τσικ), Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Πέδρο, Αζάρ, Ιγουαΐν (79’ Ζιρού)

Γουότφορντ (Χάβι Γκράθια): Φόστερ, Χολέμπας, Μαριάπα, Κάθκαρτ, Κίκο, Τσαλόμπα (67’ Κλέβερλι), Ντουκουρέ, Περέιρα, Χιουζ, Ντεουλοφέου (83’ Σαξές), Ντίνι (83’ Γκρέι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected