Κατηγορίες
Football League

Κάτοικος Χανίων ο Κουτζαβασίλης!

Εβδομάδα… αφίξεων αναμένεται να είναι αυτή για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό (προσεχώς Χανιά), που “τρέχει” τον μεταγραφικό σχεδιασμό του για τη συμμετοχή στη Super League 2.

Έπειτα από τις εισηγήσεις του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, που βρέθηκε πρόσφατα στα Χανιά και συζήτησε με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Αντώνη Ροκάκη για τα μεταγραφικά ζητήματα που πρέπει να “τρέξουν”, αρχίζουν πλέον να καταφθάνουν οι ποδοσφαιριστές για να ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες με τους “μπλε”.

Οι πληροφορίες του athlitiko αναφέρουν ότι τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας έδωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας Φώτης Κουτζαβασίλης, που αποχωρεί από την Κέρκυρα, έπειτα από έξι χρόνια.

Γεννημένος στις 11 Μαρτίου 1989 στις Σέρρες ο Κουτζαβασίλης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ το 2008, μένοντας στο δυναμικό του “δικεφάλου” μέχρι το 2011. Ακολούθησε η διετής παρουσία του στη Football League με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Το 2013 εντάχθηκε στην Κέρκυρα με την οποία βρέθηκε για τρεις σεζόν (2014-15 και 2016-18) στη Super League. Στη “μεγάλη” κατηγορία” μέτρησε συνολικά 43 συμμετοχές, ενώ με βάση το αρχείο του soccerbase στη Football League έχει 109 συμμετοχές (συν 16 στο Κύπελλο Ελλάδας).

Πρόκειται για κίνηση με την οποία “θωρακίζει” την εστία της η χανιώτικη ομάδα, που αναμένεται να κρατήσει και τον αρχηγό της Γιώργο Λαζαρίδη, ο οποίος έδωσε και πέρσι τα διαπιστευτήριά του, δηλώνοντας “παρών” στα κρίσιμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected