Κατηγορίες
Super League 1

Ο εκπληκτικός Μεγιάδο, το 62% κατοχή μπάλας και τα 500 παιδιά στις εξέδρες!

Ο φετινός ΟΦΗ “σπάει τα κοντέρ” και όπως είναι φυσιολογικό, αρκετοί είναι οι πρωταγωνιστές! Ανάμεσα σε αυτούς το “κομπιούτερ” Μεγιάδο, ο προπονητής Γιώργος  Σίμος που έχει μετατρέψει τους “ασπρόμαυρους” σε μια ομάδα με μοναδικό στόχο να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η διοίκηση που δίνει ένα έξτρα κίνητρο για τον κόσμο.

Μιγκέλ Μεγιάδο

Ένα κέντρο μόνος του ήταν ο Αργεντίνος στην αναμέτρηση με την Ξάνθη βοηθώντας τα μέγιστα να πετύχει η ομάδα του τη νίκη που την έφερε στην τρίτη θέση.

Ο αμυντικός μέσος του ΟΦΗ “κατάπιε” το γήπεδο για μια ακόμα αγωνιστική αφήνοντας τους αντίπαλους παίκτες με την… όρεξη ότι θα μπορούσαν να τον περάσουν.

Σε άμυνα, κέντρο και ορισμένες φορές στο επιθετικό κομμάτι του ΟΦΗ ήταν εκεί ο Μεγιάδο, ο οποίος αναμφίβολα ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. Ένα ολόκληρο κέντρο κατάφερε να το κρατήσει μόνος του κόντρα στην Ξάνθη, έχοντας βέβαια και την βοήθεια του Νέιρα, όμως δεν υπήρχε φάση που να έλειπε ο Μιγκέλ Μεγιάδο.

Αναμφίβολα είναι από τους κορυφαίους του ΟΦΗ και δείχνει πως μπορεί να κουβαλήσει την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ στις πλάτες του.

Κατοχή 62%-38%

Σε δυσθεώρητα ύψη, για τα δεδομένα ενός απαιτητικού αγώνα, έφτασε για ακόμα μια φορά η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ τελείωσε τον αγώνα με τους Ακρίτες με 58%, έναντι 42% για την Ξάνθη ωστόσο το ότι έπεσε το ποσοστό από το 69% που βρέθηκε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης – οφείλεται στο ότι οι ακρίτες πίεσαν για να πετύχουν την ισοφάριση. Βέβαια, αρκεί μια εικόνα στους αριθμούς του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να έχει περιορίσει την Ξάνθη σε παθητικό ρόλο έχοντας τελειώσει τα 45 λεπτά με 6 τελικές εκ των οποίων οι τέσσερις πήγαν στην εστία, ενώ συνολικά οι παίκτες του Γιώργου Σίμου τελείωσαν το ματς 16 τελικές από τις οποίες οι 10 βρήκαν τέρμα.

Οι αριθμοί της φωτογραφίας αφορούν το πρώτο ημίχρονο ενώ συνολικά ο ΟΦΗ έδειξε για ακόμα μια φορά την κυριαρχία του εντός αγωνιστικού χώρου απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, με εξαίρεση το 10λεπτο 75′ – 85′, έχοντας παθητική στάση.

Πάνω από 500 παιδιά στις εξέδρες

Όπου και να κοιτούσες το απόγευμα του Σαββάτου έβλεπες παιδιά ντυμένα στα χρώματα του ΟΦΗ.

Το αύριο του ΟΦΗ που δεν είναι άλλο από τη νεολαία του Ηρακλείου και της Κρήτης κατέκλυσε τις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”. Η ομάδα εμπνέει υγεία, η επόμενη γενιά του κόσμου του ΟΦΗ είχε… “εκπροσώπους” σε όλες τις εξέδρες και μέσα στο γήπεδο υπήρχαν περισσότερα από 500 παιδιά. Και όλα αυτά, σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και όχι σε κάποιο παραδοσιακό ντέρμπι που δίνει ο ΟΦΗ κάθε χρονιά.

Στην Θύρα 1 φιλοξενήθηκαν 350 παιδιά από δημοτικά σχολεία του Νομού Ηρακλείου καθώς και από το Γενικό Λύκειο Γαζίου ενώ σε όλο το υπόλοιπο γήπεδο έβλεπες γονείς να κρατούν τα παιδιά τους από το χέρι και να παρακολουθούν το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη.

*με στοιχεία από το gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected