Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές ο ΑΟ Επισκοπής!

Μετά τους Γκάρεθ Κέλι και Αντώνη Κοκκάλα, ο ΑΟ Επισκοπής προχωρά σε δύο ακόμη προσθήκες.

Ο λόγος για τους Παρασκευά Πρίκα (17/11/1998, μεσοαμυντικός), που αγωνιζόταν πρόσφατα στη Λουφτεράρι της Αλβανίας (παλαιότερα σε Ασπρόπυργο, Φωστήρα, Δόξα Μεγαλόπολης, Πανελευσινιακό U20, ΟΦΗ U20) και Μιχάλη Ζαννάκη (12/08/2000, επιθετικός) από τον Απόλλωνα Λάρισας, πριν σε Αιγινιακό, ΑΠΕ Λαγκαδά και Ηρακλή U19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου μπακ-χαφ, Παρασκευά Πρίκα. Ο Πρίκας έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 17/11/1998 και έχει ύψος 1.82μ.. Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από τον Αστέρα Μαγούλας. Γρήγορα μετέβη στην ΠΑΕ Πανιώνιος K15 ενώ λίγο μετά μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης Κ17.

Την πρώτη του γεύση από την Κρήτη την πήρε με την ΠΑΕ ΟΦΗ Κ20 και λίγο μετά επέστρεψε στην Αθήνα και τον Πανελευσινιακό Κ20. Μετέπειτα πέρασε από τη Δόξα Μεγαλόπουλης, τον Φωστήρα ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ασπρόπυργο όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική. Το καλοκαίρι που μας πέρασε δοκίμασε στην αλβανική Λουφτετάρι.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες».

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Ζαννάκη. Ο Ζαννάκης έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 12/8/2000 και έχει ύψος 1.69μ.. Είναι δεξιοπόδαρος όμως μπορεί και αγωνίζεται τόσο ως ακραίος δεξιός επιθετικός όσο και στην αριστερή πτέρυγα αλλά και πίσω από τον επιθετικό.

Είναι ταχύτατος και πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στον Ηρακλή Κ19, στον Λαγκαδά, στον Αιγινιακό ενώ το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται, πολλές ομαδικές όσο και προσωπικές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected