Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έδειξε ποιος είναι το…αφεντικό η Γιουβέντους! (vid)

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 κόντρα στη Ρόμα και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Serie A.

Τη μοναξιά της κορυφής στην Serie A απολαμβάνει πλέον η Γιουβέντους. Η ομάδα του Σάρι πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρόμα, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περότι στο τελικό 2-1.

Όπως αναφέρει το Sport24, στην πρώτη φάση της αναμέτρησης η Γιουβέντους προηγήθηκε. Στο 3ο λεπτό και μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντιμπάλα η άμυνα της Ρόμα ξέχασε τον Ντεμιράλ και εκείνος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Πριν προλάβει να συνέλθει η Ρόμα ήρθε και το 2-0. ο Βερετού έχασε την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής από τον Ντιμπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Αργεντινό με τον διαιτητή να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 μόλις στο 10′.

Στο 15′ η Γιουβέντους έχασε τον Ντεμιράλ λόγω τραυματισμού και μέχρι να μπει ο Ντε Λιχτ στη θέση του παραλίγο η Ρόμα να μειώσει σε 2-1. Στο 18 ο Τζιανόλο έκανε σέντρα σουτ από τα δεξιά, με τον Στσέσνι να απομακρύνει ασταθώς. Η μπάλα στρώθηκε στον Πελεγκρίνι ο οποίος σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή με τον Ραμπιό να σώζει τη Γιουβέντους.

Στο 32′ η Ρόμα έχασε με τραυματισμό τον Τζιανόλο, ο οποίος ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της σε αυτό το διάστημα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Γιουβέντους να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-3. Μετά από λάθος του Κόλαροφ ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε τετ α τετ με τον Λόπεθ με τον Ισπανό να τον νικά.

Η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς. Τελικά τα κατάφερε μετά από περίπου 20 λεπτά αγώνα. Στο 65′ ο Τζέκο έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, την κατέβασε και στη συνέχεια σούταρε με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι. Στη συνέχεια ο Βόσνιος μάζεψε την μπάλα και σέντραρε. Η μπάλα έφτασε στον Ουντέρ που έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει πρώτο στο σώμα και στη συνέχεια στο χέρι του Σάντρο.

Ο διαιτητής πήγε στο VAR και τελικά έδειξε την άσπρη βούλα με τον Περότι να ευστοχεί στην εκτέλεση στο 68′ και να βάζει φωτιά στο υπόλοιπο του ματς. Η Ρόμα πίεσε και προσπάθησε να φτάσει στη ισοφάριση. Τη μεγαλύτερη και ταυτόχρονα τελευταία ευκαιρία της την είχε στο 92′. Ο Ντε Λιχτ σταμάτησε αρχικά τον Τζέκο που πήγε να γυρίσει μέσα στην περιοχή με την μπάλα να στρώνεται στον Πελεγκρίνι που από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Έτσι, το 2-1 παρέμεινε για τη Γιουβέντους η οποία εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Ίντερ και αποσπάστηκε δύο βαθμούς από τους νερατζούρι.

δείτε στιγμιότυπα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected