Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοίνωσε τον Ξόμπλιο

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Ξόμπλιου.

Ο 24χρονος (27/02/1996) επιθετικός από τη Σκύδρα, έμεινε ελεύθερος από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, όπου αγωνίστηκε από τον Γενάρη του 2020, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Αλμωπό Αριδαίας, Καβάλα, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Βέροια, Νίκη Βόλου U19, Άρη U19, ΑΕΚ U20 και Αετό Σκύδρας.

Αναλυτικά :

“Με προσωπικές κινήσεις του προέδρου Τέο Δανιηλίδη, επήλθε η σημαντική συμφωνία με τον Σκυδραίο επιθετικό Παναγιώτη Ξόμπλιο.

Ο 24χρονος φορ ξεκίνησε την καριέρα του στον Αετό Σκύδρας, πέρασε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ Αθηνών και του Άρη Θεσσαλονίκης προτού κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Βέροια. Την περίοδο 2018/19 πήγε στον Αλμωπό Αριδαίας, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε και στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου προτού πάει στη Μηχανιώνα για λογαριασμό του Ποσειδώνα.

Μετά και τη μεταγραφή του Ξόμπλιου αναμένονται ακόμη 3 με 4 μεταγραφές που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ με το οποίο θα πορευθεί ο κ. Κωστογλίδης.”

Με προσωπικές κινήσεις του προέδρου Τέο Δανιηλίδη, επήλθε η σημαντική συμφωνία με τον Σκυδραίο επιθετικό Παναγιώτη Ξόμπλιο

Gepostet von Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών am Samstag, 19. September 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected