Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Τρελή” γκέλα στην εντός έδρας πρεμιέρα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Όλντ Τράφορντ» στην επιστροφή της στην Premier League.

Με τον Χάρι Μαγκουάιρ να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ φαίνεται πως δεν επέστρεψε ποτέ από τις διακοπές και το πλήρωσε αυτό με σκληρό τρόπο στο πρώτο της ματς στη σεζόν. Οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν πίσω πολύ χωρίς (7′) από το πλασέ του Τάουνσεντ μετά τη σέντρα του Σλουπ από δεξιά και το χειρότερο ήταν ότι δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά στο πρώτο μέρος την ομάδα του Ρόι Χόντγκσον.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι, πήραν στο 74′ πέναλτι για χέρι του Λίντελο και παρότι ο Ντε Χέα απέκρουσε την εκτέλεση του Αγιού, ύστερα από δύο λεπτά δόθηκε επανάληψη και ο Ζαχά πήρε την μπάλα και την έστειλε στο παραθυράκι (0-2). Στο 80′ ήρθε το μοναδικό καλό νέο από το ματς για την Γιουνάιτεντ καθώς ο νεοαποκτηθέντας, Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ σκόραρε με διαγώνιο πλασέ (1-2), όμως στο 85′ ο Ζαχά έκανε πλάκα στην άμυνα της ομάδας του Σόλσκιερ και με δυνατό σουτ νίκησε ξανά τον Ντε Χέα σφραγίζοντας τη νίκη της Πάλας (1-3).

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σο, Μαγκουάιρ, Φοσού Μενσά (81’ Ιγκαλό_, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (67’ Φαν ντε Μπεκ), Φερνάντες, Τζέιμς (46’ Γκρίνγουντ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Κρίσταλ Πάλας: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Σακό, Μίτσελ, Σλουπ (75’ Εζέ), ΜακΚάρθι (88’ Μιλιβόγιεβιτς), ΜακΆρθουρ, Τάουνσεντ, Ζαχά, Αγιού (81’ Μπατσουαγί)

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected