Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πρόκριση στα πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ, εκτός Ευρώπης η μαχητική Ανόρθωση (vids)

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε την πρόκριση με 4-2 στα πέναλτι με ήρωα τον Σίλβα που απέκρουσε δύο πέναλτι των Βόσνιων. Εκτός Europa League η Ανόρθωση, που έβαλε δύσκολα στη Βασιλεία ωστόσο δεν κατάφερε να προκριθεί.

Σε έναν ακόμα αγώνα οι “γαλαζοκίτρινοι” βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 11′, βρήκαν όμως νωρίς αντίδραση και με δύο γκολ στο 14′ του Ατζίλι και στο 26′ του Νούχιου γύρισαν το παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα το ΑΠΟΕΛ ήταν άφαντο, στο 69′ Μπιλμπίγια έκανε το 2-2 που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και της ημίωρης παράτασης. Στα πέναλτι μίλησε ο Σίλβα και έδωσε τελικά την πρόκριση.

Την ίδια ώρα, η Ανόρθωση άργησε να μπει στο γήπεδο για 20 λεπτά βρέθηκε να χάνει με 3-0, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο παιχνίδι. Στο 45′ ο Βργκοτς μείωσε σε 3-1 ενώ η προσπάθεια για ανατροπή δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο, όταν ο Οκριασβίλι αποβλήθηκε στο 50′. Στο 67′ ο Κβιλιτάια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μείωσε σε 3-2 και έβαλε για τα καλά την Ανόρθωση στο παιχνίδι της πρόκρισης, ωστόσο το 3-2 έμεινε μέχρι τέλους με την Ανόρθωση να αποκλείεται από τη συνέχεια του Europa League.

AΠΟΕΛ: Σίλβα, Ζεράλδες, Νσούε, Σάντος, Ζόρζε, Ανουάρ (86′ Λουντέμο), Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ (63′ Γένσεν), Ατζίλι, Ντονγκαλά (74′ Τάμαρι), Νούχιου (98′ Σαχάρ).

Aνόρθωση: Λόρια, Σίλντελφελντ, Νταουσβίλι, Σελίν (78′ Γκαλίτσιος), Βργκοτς, Αμπαρτζουμιάν, Κ. Αρτυματάς, Μαργκάσα (62′ Ντορ Μίχα), Κορέια (46′ Χριστοφή), Οκριασβίλι, Κβιλιτάια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected