Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην κορυφή της Premier League η Γουλβς, εκπληκτικός ο Ποντένσε!

Η Γουλβς έπαιξε όσο χρειαζόταν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, είχε τον Ποντένσε, ο οποίος πέτυχε και γκολ, σε πολύ καλή μέρα και επικράτησε με 2-0, σκορ που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Οι «Λύκοι» ουσιαστικά… τελείωσαν τον αγώνα από το πρώτο μισάωρο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Στο 18ο λεπτό ο Αίτ Νούρι βρέθηκε σε καλή θέση και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για την Γουλβς, η οποία συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έτσι 9 λεπτά αργότερα, πήρε σαφέστατο προβάδισμα για την νίκη.

Σκόρερ ο Ντάνιελ Ποντένσε στο 27ο λεπτό, με το σκορ στο 2-0 για τους γηπεδούχους. Η Κρίσταλ Πάλας προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι και στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά δεν μπόρεσε να το πράξει ενώ τελείωσε τον αγώνα και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιλιβόγιεβιτς στο 87ο λεπτό.

Η Γουλβς είναι πλέον στην 3η θέση με 13 βαθμούς σε 7 αγώνες, ενώ η Κρίσταλ Πάλας είναι στην 9η θέση με 10 βαθμούς σε 7 αγώνες επίσης.

Συνθέσεις

Γουλβς : Patricio, Semedo, Boly, Coady, Kilman, Ait-Nouri, Neves, Dendoncker, Podence (Traore 75), Neto (Moutinho 75), Jimenez (Silva 90).

Κρίσταλ Πάλας : Guaita, Clyne, Kouyate, Dann, Van Aanholt, Townsend (Ayew 72), Milivojevic, Riedewald, Schlupp (Eze 65), Batshuayi (Benteke 83), Zaha.

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected