Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Σπουδαίο διπλό για τη Φήκη στο εξ αναβολής (photos)

Στην 5η θέση ανέβηκε ο ΠΟ Φήκης, που πέρασε «αέρας» από την Πτολεμαΐδα, σε εξ αναβολής ματς για τον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η νεανική ομάδα του Μακεδονικού Φούφα μπήκε καλύτερα από την ομάδα των Τρικάλων, πίεσε, είχε δοκάρι στο 21ο λεπτό όταν σε φάουλ του Τοπάλη ο Τεντολούρης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι προδόθηκε από την άμυνα του και έτσι στο 28ο σε μια ανύποπτη φάση οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Νικηλτσιώτης με σουτ έκανε το 0-1.

Ο Φούφας σε ακόμα ένα παιχνίδι όμως είχε απέναντι του και την διαιτησία με τον κ. Θεοδωρόπουλο στο 44ο να μην δείχνει τίποτα σε χέρι του Γκαντιά μέσα στη περιοχή μετά από σέντρα του Σπανδωνίδη ενώ ούτε ο επόπτης δεν είδε τίποτα αν και είχε καθαρό πεδίο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι καλύτερα αλλά είδαν και πάλι τον διαιτητή να μην βλέπει παράβαση στο 50ο όταν σε σουτ του Αμαραντίδη η μπάλα φαίνεται να χτυπά στο χέρι του Τεντολούρη.

Στο 64ο φάουλ του Τοπάλη απέκρουσε δύσκολα ο Ντάσκας και στο 68ο σουτ του Χαραλαμπίδη ο τερματοφύλακας της Φήκης δήλωσε και πάλι παρών διώχνοντας σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του ο Ντάσκας έδιωξε λανθασμένα αλλά πάνω στη γραμμή απέκρουσε ο Δρόσος.

Στο 71ο και ενώ ο Μακεδονικός πίεζε η άμυνα του σε 3 διαδοχικές φάσεις δεν μπόρεσε να διώξει με τη μπάλα να στρώνεται στον Μακρή που με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 76ο τέλος μπροστινή μπαλιά του Μακρή για τον Τσιαφίτσα που πλάσαρε τον Δημητριάδη για το 0-3.

δείτε φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα : Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης (81′ Καραβίτης), Καρασιούνας (58′ Μαντζόπουλος), Αμαραντίδης (73′ Παπάς), Σωτηριάδης, Παναγιωτίδης, Θεοδουλίδης (73′ Μητσόπουλος), Τοπάλης, Μαρνασίδης, Σπανδωνίδης, Καραφουλίδης (46′ Λούσιος)

ΠΟ Φήκης : Ντάσκας, Γκαντιάς (65′ Τζέλης), Τεντολούρης, Δρόσος, Καλαμαράς (81′ Κούντης), Μωραίτης (81′ Στεργίου), Μακρής (81′ Κιτσόπουλος), Νικλητσιώτης, Ζέρβας (59′ Τσαγαλής), Τσιαφίτσας.

error: Protected