Super League 2

“Γκραν-γκινιόλ” ματς στο Αιγάλεω, η ΑΕΚ Β ισοφάρισε στο 90+3

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν ΑΕΚ Β και Αιγάλεω στον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, ο οποίος διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” με την ομάδα μας ως τυπικά γηπεδούχο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 86′ με γκολ του Αντώνη Τριμμάτη, όμως ο Γιανίς Αμούρ με διαγώνιο σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον βαθμό αυτό η ΑΕΚ Β’ έπιασε ξανά τον Λεβαδειακό στην κορυφή του Νοτίου ομίλου, με το Αιγάλεω να παραμένει τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Η ΑΕΚ Β’ πάταγε καλύτερα στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ωστόσο το Αιγάλεω ήταν εκείνο που δημιούργησε την πρώτη και μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 17′ ο Αρναρέλλης έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Γκίνης ήταν σε ετοιμότητα κρατώντας το μηδέν. Από εκεί και πέρα δεν συνέβη το παραμικρό αξιοσημείωτο από πλευράς ευκαιριών μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο ήδη να προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή καθώς λόγω τραυματισμού του Μπούση στο 26′ ο Ραντόνια ήταν εκείνος που πέρασε στη θέση του.

Το Αιγάλεω μπήκε δυνατά με την έναρξη του δευτέρου μέρους πιέζοντας την κιτρινόμαυρη άμυνα, με την ΑΕΚ Β’ να έχει την πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 53′ όταν ο Χριστόπουλος πλάσαρε αλλά ο Σικαλιάς έβγαλε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ραντόνια έπιασε την κεφαλιά με τον γκολκίπερ του Αιγάλεω ξανά σε ετοιμότητα. Η ΑΕΚ Β’ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα είχε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα με τον Αρβανίτη, αλλά η προβολή του πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Ένα λάθος όμως του Σταμούλη κόστισε στην ΑΕΚ Β’ στο 87′. Ο αμυντικός της Ένωσης γύρισε απρόσεκτα προς τον Γκίνη, με τον Τριμμάτη σε κενή εστία να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Ωστόσο, στο 94′ ο Αμούρ μετά από γέμισμα ου Χριστόπουλου, με αριστερό σουτ κράτησε όρθια την ΑΕΚ Β’, ισοφαρίζοντας σε 1-1, με τους κιτρινόμαυρους να ξαναπιάνουν έτσι στην κορυφή του ομίλου τον Λεβαδειακό.

Συνθέσεις

ΑΕΚ Β (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Μπούσης (27′ λ.τ. Ραντόνια), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (89′ Χριστόπουλος Απ.), Γκαρσία (82′ Αμούρ), Γερολέμου, Χριστόπουλος Ευθ., Ιατρούδης.

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπανικόλας, Βλάχος, Αναστασίου, Λάσκαρης, Καθάριος (58′ Καββαδίας), Πιαστόπουλος, Τριμμάτης, Τσιλιγκίρης (71′ Βουκελάτος), Αρναρέλλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected