Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το μικρό “λιθαράκι” του Βαγγέλη Περπερίδη στην άνοδο της Νότιγχαμ!

Μεγάλες στιγμές ζει το η Νότιγχαμ Φόρεστ, που μετά από 23 χρόνια, επιστρέφει στην Premier League.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επικράτησε χθες της Χάντερσφιλντ στον “τελικό” ανόδου και πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο της τη σπουδαία επιτυχία.

Στο team όμως των Reds ανήκει και ένας ακόμη Έλληνας, με καταγωγή μάλιστα από την Ημαθία, ο οποίος έβαλε κι αυτός ένα μικρό λιθαράκι στη φετινή μεγάλη πορεία προς την καταξίωση.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περπερίδη, ο οποίος εκτελεί χρέη Recruitment Analyst της πρώτης ομάδας και μάλιστα είχε τη χαρά να είναι παρών στην ανανέωση εκ βάθρων που επιχείρησε ο σύλλογος τον τελευταίο χρόνο, δουλεύοντας πάνω σε ένα καινοτόμο και φιλόδοξο project υπό την ηγεσία του νέου CEO Dane Murphy.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό το τμήμα είχε και ο νεαρός Ημαθιώτης αναλυτής, που είχε την ευκαιρία να εργαστεί στην κάτοχο δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών (πρώην Champions League) και να συμβάλλει τελικά στην επιστροφή της ομάδας στην Premier League.

Το sportsup.gr, που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την πορεία του 24χρονου αναλυτή, τον συγχαίρει για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του και του εύχεται πολλές και μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected