Κατηγορίες
Super League 2

Super League 2 : Σπουδαίος βαθμός στο Καυτατζόγλειο για τον Αλμωπό Αριδαίας

Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του έφυγε ο Αλμωπός Αριδαίας από το Καυτανζόγλειο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρακλή στη πρεμιέρα της Super League 2, πραγματοποιώντας παλικαρίσια εμφάνιση.

Ο Γηραιός ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα εκμεταλλεύοντας την έδρα του, πιέζοντας τα αμυντικά καρέ του Αλμωπού χωρίς όμως να καταφέρει να βρει κάποιο γκολ.

Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης έγινε ένα παράξενο γεγονός. Συγκεκριμένα, μετά από σύγχυση στη περιοχή του Αλμωπού, ο Χρουσιέλ πλάσαρε πέφτοντας στο έδαφος, με την μπάλα να καταλήγει άουτ και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα θεωρώντας πως η στρογγυλή θεά κατέληξε στα δίχτυα και μετέπειτα βγήκε άουτ, υποστηρίζοντας πως τα δίχτυα ήταν σκισμένα, με τον διαιτητή του παιχνιδιού να δείχνει αρχικά σέντρα, παίρνοντας μετέπειτα την απόφαση του πίσω με το 0-0 να παραμένει.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Αλμωπός άνοιξε το σκορ στο 25′ με υποδειγματικό τελείωμα του Ραφαήλ Πέττα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των φιλοξενούμενων.

Μετέπειτα ο Ηρακλής συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας ευκαιρίες και προσπαθώντας να πετύχει την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα, χωρίς όμως να τα καταφέρνει με το 0-1 να είναι το αποτέλεσμα του 1ου ημιχρόνου.

Το 2ο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς ολοκληρώθηκε το 1ο ημίχρονο με τους γηπεδούχους δηλαδή να έχουν την κατοχή της μπάλας αναζητώντας κάποιο γκολ το οποίο βρήκαν στο 85′ με τον Τότσκα μετά από ωραία σέντρα του Βιτλή, γράφοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Δόρης (60΄ Κουντουριώτης), Πατράλης, Τότσκα, Άλεξιτς, Τόμας, Μανουσάκης (77΄ Σίλβα).

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σέχου, Μανωλάκης (90′ Γιαλαμούδης), Παρασκευάς, Κολλαράς, Έππας (72′ Ασλαμπάλογλου), Κέρθι, Παπαδόπουλος (90′ Τσιπούρας), Πέττας (90′ Σουλιώτης), Γιουκούδης (75′ Πόποβιτς).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 4/11

ΝΠΣ Βέροια – ΠΑΟΚ Β  1-1

Σάββατο 5/11

Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός  1-1

Κυριακή 6/11

ΑΕΛ – Ηρακλής Λάρισας  3-0
Απόλλων Πόντου – Διαγόρας Ρόδου  0-1
Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας  1-1
Μακεδονικός – Νίκη Βόλου  2-0

Δευτέρα 6/11

Παναθηναϊκός Β – Απόλλων Λάρισας (15.00)

Πηγή : Aridaia365, φωτ. metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected