Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Άνετη νίκη στo Αγίασμα για την Καβάλα

Με τρία γκολ πέρασε από το γήπεδο του Αγιάσματος η Καβάλα και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετά από τρεις αγωνιστικές.

Από την άλλη πλευρά, ο Νέστος Χρυσούπολης δεν μπόρεσε να αντιπαραβάλει το κατάλληλο σθένος για να βρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους “κυανόλευκους”, που από τα πρώτα λεπτά έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως η πρώτη ευκαιρία του ΑΟΚ ήταν με τον Μπαρέττα λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού. Οι αργοναύτες είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας υψηλά ποσοστά κατοχής και καλή κυκλοφορία.

Η επιθετική τους δράση ανταμείφθηκε στο 17ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Ρουμπιές με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΑΟΚ βρήκε και δεύτερο τέρμα από αυτογκόλ του Τσαταλπασίδη. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος μ’ ένα ασφαλές προβάδισμα και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για την ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη, που βρήκε τρίτο τέρμα στο 54′ μετά από ωραία προσπάθεια του Μπαρέττα και πλασέ του Σαλπιγγίδη.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης (Κώστας Βασιλακάκης): Παπαδόπουλος, Πανταζής, Γκόλουμπιτς, Δίντσης (25′ Μανίσογλου), Τσαταλπασίδης, Μυφτάρι, Σκαθαρούδης, Τσάκωνας, Μπλέτσας, Μενίκου, Βρεττός
Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι: Μανίσογλου, Βλάχος

Καβάλα (Γιώργος Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας. Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι Κατσέτης, Καρακώστας, Γερογιάννης, Παβλόφ, Μαγκαφίνης

*με στοιχεία από την Πρωινή Καβάλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected