Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 11ης αγωνιστικής

Pregame-copy1211

Συμπληρώσαμε το 1/3 της φετινής σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική (με εξαίρεση τρία παιχνίδια που αναβλήθηκαν την 8η αγωνιστική και θα διεξαχθούν την Τετάρτη 3/12) και ένα πρώτο συμπέρασμα μπορεί κάλλιστα να διατυπωθεί και που πηγάζει από τη μέχρι τώρα πορεία την ομάδων αλλά και τη γενικότερα εικόνα των 10 πρώτων “στροφών” του  πρωταθλήματος.

Την κούρσα οδηγεί ο νεοφώτιστος αλλά ιδιαίτερα ενισχυμένος ΑΣ Ειρηνούπολης, που παρά το μέτριο ξεκίνημα εμφανίζει το τελευταίο διάστημα μεγάλη συνοχή και φτάνει με χαρακτηριστική ευκολία στο γκολ. Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και με πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του και ο ΦΑΣ Νάουσα που ακολουθεί κατά πόδας, ενώ για ακόμη μία χρονιά ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας. Με σκαμπανεβάσματα αλλά στις υψηλές θέσεις τόσο ο Ατρόμητος Διαβατού όσο και ο Άτλας Ζερβοχωρίου (ο οποίος μάλιστα βαίνει ολοταχώς στα ημιτελικά του κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) ενώ η ευχάριστη έκπληξη ακούει στο όνομα Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας που η μέχρι τώρα πορεία του οφείλεται (κατά κύριο λόγο) στην ομοιογένεια του ρόστερ που παραμένει αναλλοίωτο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πιο χαμηλά φέτος ΑΕ Χαρίεσσας και Αχιλλέας Νάουσας, με τους “κιτρινόμαυρους” όμως να μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες το τελευταίο διάστημα, ενώ αρνητική έκπληξη είναι ο δευτεραθλητής πέρσι Φίλιππος Μελίκης, ο οποίος με μόλις 10 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης. Στη μάχη της παραμονής, που κατά πάσα πιθανότητα θα διαρκέσει μέχρι τέλους οι ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ΑΕ Καψόχωρας και Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, ενώ σε πιο δυσχερή θέση βρίσκονται οι Φίλιππος Μέσης και ΠΑΟΚ Κουλούρας, ειδικά αν οι ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τέλος είναι παραπάνω από τρεις.

Ας δούμε αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 11η αγωνιστική :

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Δύσκολη έξοδος για τους πρωτοπόρους, σε μια έδρα που οι “πράσινοι” μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Ο Σάββας Αβετίδης δεν υπολογίζει τους Αλέκο Οικονόμου και Κώστα Χριστιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ επιστρέφει ο Σάκης Τέτος που μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων. Πριν την αναμέτρηση το Imathia Sports News θα βραβεύσει τον Χρήστο Φεζουλά, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 6ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική. Από την άλλη πλευρά οι “τζιαλορόσι, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΦΑΣ Νάουσα, θα μεταβούν στην Αγία Βαρβάρα χωρίς τον Βαγγέλη Παντζαρτζίδη που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, ενώ αρκετά ήταν τα κρούσματα ιώσεων μέσα στην εβδομάδα (Τζεϊρανίδης, Μανδάλης, Πέτγαζλης, Συμεωνίδης, Νίκος Παντζαρτζίδης) που ωστόσο δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο για τη συμμετοχή τους στο αυριανό παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες πέρσι για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Α2 Ερασιτεχνικής, με τον Αγροτικό Αστέρα να επικρατεί στο Αγγελοχώρι με 2-4. Δείτε εδώ το ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο παιχνίδι


ΦΑΣ Νάουσα – Ατρόμητος Διαβατού : Σπουδαίο παιχνίδι στο ΔΑΚ Νάουσας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιγουράρουν στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Φαβορί ο δεύτερος της κατάταξης ΦΑΣ, καθώς παραμένει αήττητος στην έδρα του παρά το γεγονός πως μετρά δύο ισοπαλίες με ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Ο Γιώργος Σγούρδας θα γνωρίζει την τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει τους Θεόκλητο Ιωαννίδη (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) και Αδάμ Βλαχοδήμο (πόνους στη μέση) ενώ από την άλλη πλευρά, το δίδυμο των τεχνικών Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός δεν συμπεριλαμβάνουν στα πλάνα τους τον Αλέξη Ασλάνογλου, που θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους.


Αχιλλέας Νάουσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο του Γιαννακοχωρίου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Α1. Ο γηπεδούχος Αχιλλέας, που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο, που θα μεταβεί στο ορεινό Βέρμιο με τρεις απουσίες. Ο λόγος για τους Δημήτρη Χαρισούδη, Δημήτρη Κίτσα και Αλέκο Μπουκλά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, ενώ απών για τους γηπεδούχους θα είναι ο Χρήστος Πίτος που απέχει το τελευταίο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι δύο ομάδες θα τεθούν σε λίγες μέρες αντιμέτωπες και πάλι, καθώς η κληρωτίδα τους ανέδειξε αντιπάλους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (26/11).

δείτε στιγμιότυπα του anthemia.blogspot.gr από το περσινό ματς :

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Μέσης : Τον προτελευταίο της βαθμολογίας Φίλιππο υποδέχεται το Σάββατο η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας επιτυχίες. Οι “πράσινοι”, που έχουν την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, θα αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ την ίδια ώρα αμφίβολοι είναι οι Σάββας Αθανασιάδης και Ηρακλής Ελευθεριάδης που νιώθουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Γιάννου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σπύρο Βοργιατζίδη που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, με τον έμπειρο προπονητή να ζητά από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του περσινού αγώνα

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


Άτλας Ζερβοχωρίου –  ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής του δήμου Νάουσας στο Ζερβοχώρι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σημαντικές νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη, που πέρασε έστω και δύσκολα από την Κουλούρα, θα υποδεχτεί τους νεοφώτιστους, που επικράτησαν στο ντέρμπι παραμονής της ΑΕ Καψόχωρας, με το εντυπωσιακό 6-3. Για τους “κυανόλευκους” δεν θα αγωνιστούν, εκτός των “μόνιμων” Αλέξη Κοτσαγκόγκου, Κώστα Τζίμου και οι Νίκος και Τάσος Αλμαλιώτης που απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Στην αντίπερα όχθη, ο Σάκης Γλώσσης δεν μπορεί να υπολογίζει τον  Γιάννη Ευθυβούλη πουα θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός, ωστόσο άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για την αυριανή αναμέτρηση.

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Χαρίεσσας : Πολύ σημαντικό παιχνίδι για αμφότερους τους αντιπάλους στο Δημοτικό Γήπεδο Καψόχωρας. Η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη στοχεύει στην τρίτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Χαλκιά στην πέμπτη συνεχόμενη το τελευταίο διάστημα (και μάλιστα με το εντυπωσιακό 11-1 τέρματα)! Για τους “κιτρινόμαυρους” της Καψόχωρας επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα ο Κώστας Πιπιλιάρης, που εξέτισε την ποινή των έξι αγωνιστικών ενώ σημαντική (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) η απουσία του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου για τους φιλοξενούμενους, που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες φέτος και για τον θεσμό του Κυπέλλου (δείτε εδώ το ρεπορτάζ)


Εθνικός Κλειδιού – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Καθοριστικό από όλες τις πλευρές το αυριανό παιχνίδι στο Κλειδί, ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για τους ίδιους λόγους. Για τον γηπεδούχο Εθνικό δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Νίκος Παρασχόπουλος (αποβλήθηκε στο Αγγελοχώρι) και Σωτήρης Παπαδόπουλος, ενώ απών θα είναι και ο Στέλιος Δημητριάδης για επαγγελματικούς λόγους. Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης η κόντρα των πρώην “κιτρινόμαυρων” Άρη Πετικόπουλου και Γιώργου Μυλωνά με την ομάδα που φόρεσαν τη φανέλα την προηγούμενη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Γιουρόπουλος παραμένει εκτός λόγου τραυματισμού, ενώ την ίδια ώρα άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για μία ακόμη “μάχη” με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τον αγώνα της περσινής σεζόν


Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Την επιστροφή στις επιτυχίες (και τη δεύτερη μόλις εντός έδρας νίκη) θα επιδιώξει η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, στο δεύτερο παιχνίδι του έμπειρου προπονητή στον πάγκο των “ερυθρολεύκων”. Για τους γηπεδούχους αμφίβολοι είναι οι Κώστας Τσιώμος και Έρβις Μπούφι που νιώθουν ενοχλήσεις, ενώ με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στη Μελίκη, με στόχο τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων το τελευταίο διάστημα.


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής (22/11) 11ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων) :

antheon31Το pre game της 8ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (4) – Φίλιππος Μέσης (15)

Φίλιππος Μελίκης (11) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)

ΦΑΣ Νάουσα (2) – Ατρόμητος Διαβατού (5)

Άτλας Ζερβοχωρίου (6) –  ΓΑΣ Ροδοχωρίου (12)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (6) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)

ΑΕ Καψόχωρας (13) – ΑΕ Χαρίεσσας (8)

Εθνικός Κλειδιού (9) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (14)

Αχιλλέας Νάουσας (10) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (3)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected