Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 28ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ1111111111111Τελική ευθεία πλέον στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας και στις 22 μέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, θα γνωρίζουμε οριστικά ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά και ποιες (το πόσες θα το μάθουμε στις 31/5 μετά το τέλος των μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική) θα είναι αυτές που θα ακολουθήσουν τους ΑΕ Καψόχωρας, Φίλιππο Μέσης και ΠΑΟΚ Κουλούρας στην Α2 Ερασιτεχνική.

Πιο κοντά στον τίτλο βρίσκεται ο ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος με την ισοπαλία που απέσπασε στο ΔΑΚ Νάουσας την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για τον μεγάλο φετινό στόχο, καθώς με 3×3 στα εναπομείναντα ματς, ξεκινά άμεσα την προετοιμασία για την διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, όπου θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες των νομών Κιλκίς, Πέλλας και Χαλκιδικής.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό, τέσσερις είναι οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους, με σημαντική όμως εκκρεμότητα την 11η θέση η οποία υπό προϋποθέσεις θα δώσει την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που εξαρτάται από την άνοδο ή όχι του πρωταθλητή. Πολλά θα κριθούν αύριο στην αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Κλειδιού, όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και στην ανάλυση του αγώνα παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σενάρια για κάθε αποτέλεσμα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 28η αγωνιστική :

iri

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Το πιο δύσκολο βάσει βαθμολογικής κατάταξης εμπόδιο προς τον τίτλο αποτελούν οι “πράσινοι” για τους πρωτοπόρους. Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και για μεγάλο διάστημα αποτελούσε ανταγωνίστρια του τίτλου και αυτό το γνωρίζουν καλά στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων, οι οποίοι προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την αυριανή αναμέτρηση. Για τον Γιώργο Τυριακίδη, η “μάχη” του ΔΑΚ Νάουσας το προηγούμενο Σάββατο δεν αποκόμισε κάποιον τραυματισμό ωστόσο προέκυψε η αποβολή του Χάρη Συμεωνίδη, ο οποίος θα απουσιάσει από το αυριανό ματς. Την ίδια ώρα όμως επιστρέφει ο Κώστας Έξαρχος από την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών και ο έμπειρος τεχνικός θα έχει ακόμη ένα “όπλο” στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, σημαντικές θα είναι για τον Γιώργο Ντάμτσιο οι απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σάββα Αθανασιάδη, Γιώργου Παντριά, Ούλι Ντόι, στον Χρήστο Μηνούδη (επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ σε καλύτερη κατάσταση αλλά ίσως μείνουν στον πάγκο οι Ηρακλής Ελευθεριάδης και ο παίκτης – προπονητής που έγινε αλλαγή στην αλλαγή το προηγούμενο Σάββατο καθώς ένιωσε ενοχλήσεις από τον παλιό τραυματισμό του.
298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπα


sky

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΦΑΣ Νάουσα : Την “γκέλα” του πρωτοπόρου ΑΣ Ειρηνούπολης περιμένει πλέον ο ΦΑΣ Νάουσα, που δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη το προηγούμενο Σάββατο και τα πάντα πλέον είναι στο χέρι των πρωτοπόρων. Στο αυριανό παιχνίδι, το συγκρότημα του Γιώργου Σγούρδα θα τεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα που “καίγεται” για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στην κατηγορία. Για τους “κιτρινόμαυρους”, η πρωτοφανής τιμωρία του Δημήτρη Γιουρόπουλου με 27 αγωνιστικές από την ΕΠΣ Ημαθίας ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία, την ώρα που κάθε ποδοσφαιριστής είναι απαραίτητος για τη μάχη που ακολουθεί. Εκτός του παίκτη – προπονητή της ομάδας, απών θα είναι και ο Γιώργος Δελίογλου ενώ αμφίβολοι θεωρούνται οι Χρήστος Ανδρέου, Έλτον Τσέκα και Έρβις Μιμίνι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με στόχο τους τρεις βαθμούς ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα των πρωτοπόρων.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης από τον πρώτο γύρο και εδώ τα στιγμιότυπα

diavΑτρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η αναμέτρηση για τους δύο αντιπάλους, με τον Ατρόμητο να στοχεύει πλέον στη διατήρηση της 4ης θέσης και τους “ασπρόμαυρους” να αποσπάσουν κι άλλους βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Αρκετές οι αλλαγές από πλευράς “κυανολεύκων”, καθώς οι Σάκης Μπάκανος, Αλέξης Ασλάνογλου (επαγγελματικές υποχρεώσεις) και Γιώργος Τσακαλίδης (τραυματίας) είναι εκτός για το αυριανό παιχνίδι, ενώ με την ίδια…συνταγή θα παραταχθεί η ομάδα του Μανώλη Γιοβανόπουλου, με τη συμμετοχή δηλαδή παικτών ηλικίας από 14 έως 17 ετών.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του πρώτου γύρου

xari

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης : Ίδια περίπτωση και στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία τους. Δημήτρης Χαλκιάς και Γιάννης Κερλίδης έχουν την ευκαιρία για αλλαγές και πειράματα στο αυριανό παιχνίδι, χωρίς σημαντικές απουσίες για αμφοτέρους.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης από τον πρώτο γύρο

paok

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Άτλας Ζερβοχωρίου : Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με τον Άτλα να θέλει τους βαθμούς ώστε να παραμείνει σε τροχιά παραμονής. Η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη, με την ενίσχυση και του γιου του Ανέστη που εξέτισε την ποινή του, θα μεταβεί στην έδρα των Κυπελλούχων Ημαθίας, με στόχο το τρίποντο και την ίδια ώρα περιμένει τα…χαρμόσυνα από το Κλειδί όπου επιθυμεί νίκη του Εθνικού για να “πιάσει” τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας στην 10η θέση. Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος μετά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (4-1 ο ΠΑΟΚ) και τον ημιτελικό Κυπέλλου (το ίδιο σκορ)

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του πρώτου γύρου

kapsaxi

AΕ Καψόχωρας –  Αχιλλέας Νάουσας : Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο ο αυριανός αγώνα για τις δύο ομάδες, καθώς οι μεν “κοκκινόμαυροι” έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά ενώ οι “κυανόλευκοι” έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Αρκετές αλλαγές αναμένονται από τους δύο προπονητές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στα περισσότερα φετινά παιχνίδια. Για την ομάδα του Τάσου Μπράτση δεδομένες είναι για διάφορους λόγους οι απουσίες των Νίκου Σύγγα, Τάσου Παρθενόπουλου, Τάσου Σαμαρά, Μάκη Ορδουλίδη και Χρήστου Σακελλάρη.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

rodo

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Φίλιππος Μέσης : Τον βαθμό που του δίνει και τη μαθηματική παραμονή “ψάχνει” στο αυριανό παιχνίδι ο ΓΑΣ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που μάχεται σε όλα τα παιχνίδια παρά το γεγονός πως έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και καιρό. Για την ομάδα του Σάκη Γλώσση δεν υπάρχουν απουσίες από το αυριανό παιχνίδι, μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Γιάννου ο τραυματίας Γιάννης Νουρής, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Μάριος Σότι που αποθεραπεύτηκε.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του πρώτου γύρου

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


 

kleiΕθνικός Κλειδιού – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Το πιο σημαντικό και αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται αύριο στο Κλειδί, ανάμεσα στον ανεβασμένο Εθνικό και τους επίσης σε καλή κατάσταση “πράσινους”, που προέρχονται από το εμφατικό 4-1 επί του “ανταγωνιστή” Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου. Οι “κυανόλευκοι” είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους το θαύμα της παραμονής και με νίκη στο αυριανό παιχνίδι παραμένουν στο… κόλπο αν και ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με ΦΑΣ Νάουσα εκτός και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων εντός. Από την άλλη πλευρά, η νίκη είναι αυτοσκοπός για το συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί ένα ακόμη εκτός έδρας ματς με τον Αχιλλέα Νάουσας αλλά και το πολύ δύσκολο παιχνίδι στο φινάλε με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο για τους δύο προπονητές, μοναδικά προβλήματα είναι οι Κώστας Χριστιάς και Μπάμπης Μήτσας, με τον Σάββα Αβετίδη να προετοιμάζει την ομάδα του δίνοντας έμφαση στην ψυχολογία για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι. Χωρίς απουσίες ο Εθνικός, με τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη να δίνει το σύνθημα στις προπονήσεις για το “όλα για όλα”.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

CSC_0370

Το pre game της 28ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του Cafe “Relax” (Κεντρικής 141, Πλατεία Αγίου Αντωνίου στη Βέροια), το αγαπημένο στέκι των ποδοσφαιρόφιλων και όχι μόνο!


Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αυριανής 28ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.30 (μέσα στην παρένθεση η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ατρόμητος Διαβατού (4) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)  [4-2]

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (9) – Φίλιππος Μέσης (15)  [3-1]

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3)  [1-1]

ΑΕ Χαρίεσσας (5) – Φίλιππος Μελίκης (8)  [1-3]

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (11) – ΦΑΣ Νάουσα (2)  [0-8]

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (6) – Άτλας Ζερβοχωρίου (12)  [4-1]

Εθνικός Κλειδιού (13) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (10)  [0-2]

AΕ Καψόχωρας (14) –  Αχιλλέας Νάουσας (7)  [0-5]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected