Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η κλασική ερώτηση : “Τι γίνεται με τις μεταγραφές στην Ημαθία;” Ιδού η απάντηση!

mpala-podosfairou-podosfairo

Πλησιάζουν τις 100 πλέον οι ερωτήσεις – απορίες των αναγνωστών σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας!

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η κατάσταση που επικρατεί γενικότερα με το τραπεζικό σύστημα και τα capital controls, έχει επιφέρει μία ανασφάλεια στους πολίτες και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό να διεισδύσει (πολύ σοβαρά μάλιστα) στο ποδόσφαιρο και δη το ερασιτεχνικό.

Η Ημαθία βεβαίως δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και μάλιστα,τα 2/3 των ομάδων της Α1 Ερασιτεχνικής (για τις μικρότερες κατηγορίες υπάρχει περισσότερος χρόνος άλλωστε) δεν έχουν κινηθεί μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο αυτό δεν κρίνεται απόλυτα αρνητικό, καθώς μεσολαβούν 20 με 25 μέρες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, χρόνος αρκετός για τις απαραίτητες προσθήκες που έχουν ανάγκη οι ομάδες.

Ωστόσο υπάρχουν κι αυτές που έχουν ανακοινώσει μόνο τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου και σίγουρα αρκετοί είναι οι φίλοι των ομάδων που ανησυχούν για το μέλλον, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως μπορείτε μέσω του Transfer24 να βλέπετε άμεσα τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις και τις αποχωρήσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας ενώ η φετινή χρονιά περιλαμβάνει την ιδιαιτερότητα της μεγάλης μεταγραφικής περιόδου, που ολοκληρώνεται στις 31/10/2015.

DSC_0039

Ας δούμε τις μέχρι στιγμής κινήσεις των ομάδων της Α1 :

Μακροχώρι : Μετά τη δημιουργία του διοικητικού σχήματος και την πρόσληψη του Μάκη Γιαννόπουλου στο πόστο του τεχνικού, ξεκίνησαν οι ζυμώσεις στο ρόστερ, με τον έμπειρο προπονητή σε συνεργασία με τη διοίκηση, να έχει επιδοθεί σε…σαφάρι αναζητήσεων με βασικό γνώμονα τη συγκέντρωση όσο το δυνατό περισσότερων παικτών με καταγωγή από την περιοχή.

Λευκάδια : Δεν κινείται…φύλλο στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο και μάλιστα ουδεμία κίνηση φαίνεται στον ορίζοντα. Ωστόσο πρόκειται για ένα χωριό με περίσσια ποδοσφαιρική…τρέλα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

ΦΑΣ Νάουσα : Νέος προπονητής της ομάδας ο Δημήτρης Χαλκιάς. Παραμένουν οι Νίκος Περηφανόπουλος, Δήμος Συμπεθέρης, Νίκος Σαρηγιαννίδης, Τρύφωνας Νίκου και Βαγγέλης Αβραμόπουλος, ενώ παίκτης του ΦΑΣ είναι ο Γιώργος Λιακόπουλος από την ΑΕ Χαρίεσσας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Την Παρασκευή 11/7 θα διενεργηθεί η Γενική Συνέλευση των “πρασίνων”, με πιθανή πλέον την παραμονή του Νίκου Σαλτουρίδη στον προεδρικό θώκο. Παίκτης της ομάδας θεωρείται ο Γιάννης Κιρικιλιανίδης (παίκτης – προπονητής πέρσι του Εθνικού Κλειδιού) ενώ πολύ πιθανή φαίνεται η παραμονή του Κώστα Χαλβατζή.

ΑΕ Χαρίεσσας : Μετά τη συγκρότηση του ΔΣ, ανακοινώθηκε άμεσα και ο Σάββας Αβετίδης ως αντικαταστάτης του απελθόντα Δημήτρη Χαλκιά. Συνεχόμενες οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους, προτεραιότητα ο τερματοφύλακας.

Ατρόμητος Διαβατού : Δεν έχει εκλεχθεί ακόμη το νέο διοικητικό σχήμα, ωστόσο με πρωτοβουλία του Κώστα Παγγούρα έχουν γίνει ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν παραμείνει στο σύλλογο. Σημαντικές ωστόσο οι αποχωρήσεις των Μάκη Σπανού (ΓΑΣ Κοπανού), Σάκη Μπάκανου (ΓΑΣ Ροδοχωρίου) και Αλέξη Ασλάνογλου (επίσης στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : «Πρωταθλητής» των μέχρι στιγμής μεταγραφικών κινήσεων αναδεικνύεται ο «κυανοκίτρινος» σύλλογος καθώς κατάφερε να κάνει δικό της καταρχήν τον γνωστό σε όλους από τις επαγγελματικές του συμμετοχές Γκονσάλβες Ουέλινγκτον και στη συνέχεια να προσθέσει στο ρόστερ τους Χριστόφορο Γιάτσο (από Αχιλλέα Νάουσας), Αλέξη Ασλάνογλου και Σάκη Μπάκανο (αμφότερους από Ατρόμητο Διαβατού). Ανανέωσαν αρκετοί παίκτες από το περσινό ρόστερ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθούν τρεις πολύ σημαντικές ακόμη προσθήκες (τα τυπικά απομένουν για ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ημαθία και Πέλλα). Την ίδια ώρα αποχώρησαν οι Βασίλης Δημητρίου, Κώστας Τουμαράς και Γιάννης Στογιάννης.

DSCN4142

Αχιλλέας Νάουσας : Μετά την εκλογή του νέου ΔΣ, ακολούθησε η αποχώρηση του Χριστόφορου Γιάτσου με προορισμό το γειτονικό Ροδοχώρι. Συνεχίζονται οι ζυμώσεις για τη συγκρότηση του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Κεραυνός Επισκοπής : Εν αναμονή της νέας διοικητικής σύνθεσης ο νεοφώτιστος Κεραυνός, που απέκτησε μέχρι στιγμής τους Πέτρο Μπάμπο (από Άτλα Ζερβοχωρίου) και Ζαχαρία Ιωαννίδη (από ΑΟ Κάστωρ). Ανανέωσε ο Γιάννης Δελητζάκης ενώ στα αξιοσημείωτα είναι η “επιστροφή” του Κώστα Ντέλλα ο οποίος παρά το γεγονός πως αρχικά είχε αποχωρήσει, εντούτοις με προσωπικές ενέργειες του Παύλου Αδαμίδη, θα αγωνιστεί και του χρόνου με τα χρώματα του Κεραυνού.

ΓΑΣ Κοπανού : Με σταθερά βήματα και με στόχο της δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας ξεκίνησαν το φετινό καλοκαίρι οι ιθύνοντες στον ΓΑΣ, κάνοντας την αρχή με την πρόσληψη του δευτεραθλητή πέρσι με τον ΦΑΣ Νάουσα, Γιώργου Σγούρδα αλλά και την απόκτηση του εμπειρότατου Μάκη Σπανού, ο οποίος αποχωρεί μετά από τρία χρόνια από τον Ατρόμητο Διαβατού. Ανανεώσαν οι Τόσκα, Αντιφάκος, Αυτζής, Πρόιος. Στα μελλοντικά σχέδια, η διοίκηση της ομάδας έχει καταστρώσει ένα πλάνο για την προσθήκη τριών-τεσσάρων ακόμη έμπειρων παικτών και μάλιστα ήδη έχουν γίνει οι σχετικές επαφές με ποδοσφαιριστές που ανέκαθεν πρωταγωνιστούσαν στις ομάδες που αγωνίστηκαν

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Από πολύ νωρίς κινήθηκε μεταγραφικά η νεοφώτιστη ομάδα από την ανατολική Ημαθία, ενώ πολύ σημαντική ήταν και η πρόσληψη του Σάκη Παγγούρα στο πόστο του προπονητή. Η νέα σύνθεση της διοίκησης υπόσχεται νέες πιο συντονισμένες προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας και μαθαίνουμε πως ακολουθεί…ομοβροντία ανακοινώσεων!

Για τις υπόλοιπες ομάδες, ο ΑΣ Ειρηνούπολης θα πορευτεί του χρόνου με τον Γιάννη Μαντζιαρίδη στον πάγκο του, ενώ προ των πυλών της Γ Εθνικής είναι ο Ρομάριο Λουμάνι του Φίλιππου Μελίκης, που συμφώνησε προφορικά με τον Έβρου Σουφλίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected