Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τη Γιουβέντους δεν πρέπει ποτέ να την υποτιμάς! (βαθμολογία)

Για τη Μίλαν ήταν ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι, καθώς μετά την ήττα της Ίντερ από τη Σαμπντόρια, θα μπορούσε να ξεφύγει στην κορυφή.

Η Γιουβέντους όμως είχε άλλη άποψη κι αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στο ντέρμπι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, με τη “Μεγάλη Κυρία” να περνάει…αέρας από το Μιλάνο με το εμφατικό 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18′ με το Κιέζα, ωστόσο η Μίλαν ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Ντάβιντε Καλάμπρια.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η Γιουβέντους μπήκε δυνατά και στο 62′ πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Ντιμπάλα για να έρθει στο 76′ ο ΜακΚένι να δώσει διαστάσεις στη νίκη των Γιουβεντίνων.

Συνθέσεις

Μίλαν : Ντοναρούμα, Κίερ (80′ Κόντι), Ρομανιόλι, Νταλότ (80’ Μαλντίνι), Καλάμπρια (Καλουλού), Ερναντές, Κεσί, Καστιγιέχο (87′ Κολόμπο), Χάουγκε (67′ Μπραΐμ Ντίαθ), Τσαλχάνογλου, Ράφαελ Λεάο

Γιουβέντους : Σέζνι, ΝτεΛιχτ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Φραμπότα (87′ Ντεμιράλ), Ραμπιό, Μπεντανκούρ (74’ Αρτούρ), Ράμσεϊ(74′ Μπερναρντέσκι), Κιέζα (63′ ΜακΚένι), Ντιμπάλα (63’ Κουλουσέβσκι), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Τετάρτη 6/1

Κάλιαρι – Μπενεβέντο  1-2
Σαμπντόρια – Ίντερ  2-1
Κροτόνε – Ρόμα  1-3
Αταλάντα – Πάρμα  3-0
Λάτσιο – Φιορεντίνα  2-1
Σασουόλο – Τζένοα  2-1
Τορίνο – Βερόνα  1-1
Μπολόνια – Ουντινέζε  2-2
Νάπολι – Σπέτσια  1-2
Μίλαν – Γιουβέντους  1-3

Βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected