Γενικά

“Κουλούρια” στο Ρέθυμνο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League με Επισκοπή και Ρόδο να κολλούν… στο «λευκό» 0-0 στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης»

Οι δυο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ σε ένα γεμάτο παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Όπως και το παιχνίδι του α’ γύρου ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με την Επισκοπή να διατηρεί το αήττητο του ΔΑΚ Γάλλου, αλλά και για ένα ακόμη παιχνίδι απαραβίαστη την εστία της.

Μάλιστα, με τα σημερινά αποτελέσματα η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κέρδισε μία θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ανεβαίνοντας στην 4η θέση απέχοντας 2 βαθμούς από τη δεύτερη αλλά είδε την πρωτοπόρο Καλαμάτα να απομακρύνεται στους 6 βαθμούς.

το φιλμ του αγώνα στο rethymnosports.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Επισκοπής (Γιάσμινκο Βέλιτς) : Δήμιζας, Ανδρικόπουλος (83’ Κουτάντος), Γιαννούτσος (77’ Τσόφλιος), Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (83’ Καραγιάννης), Λίμα, Τσιριγώτης, Νάνι.

ΑΣ Ρόδου (Κώστας Βελιτζέλος) : Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι (14’ λ.τ Καραγεώργης), Μπαξεβάνος, Καψάλης, Τσίπρας (73’ Λίχτι), Αρναρέλλης, Σερέντιουκ (55’ Σουλάι), Ριτάκο (55’ Δελαπόρτας), Μαρτσάκης (73’ Νικολόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected