Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Conference League : “Αέρας” στα ημιτελικά η Γουέστ Χαμ, η Βασιλεία έκανε την ανατροπή στην παράταση (vid)

Μετά τον θρίαμβο της Άλκμααρ, χάρη στα δύο γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη αλλά και την παρ ολίγον…τραγωδία της Φιορεντίνα, ακολούθησαν δύο ακόμη ματς για τα προημιτελικά του Conference League.

Μέσα σε 9 μόλις λεπτά, η Γουέστ Χαμ “κλείδωσε” με 3 γκολ την πρόκριση κόντρα στη Γάνδη. Μετά την…κρυάδα με το γκολ του Ούγκο Κάιπερς στο 26′, οι Άγγλοι πάτησαν γκάζι και στο 37′ έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Μάικλ Αντόνιο.

Η…ορμή των “σφυριών” έγινε ακόμη έντονη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55’ ο διαιτητής υπέδειξε τη λευκή βούλα με τον Λόυκας Πακετά να ευστοχεί «πληγώνοντας» τον Ντέιβι Ρουφ για το 2-1.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντέκλαν Ράις με τρομερό σλάλομ κουβάλησε τη μπάλα από το κέντρο και την έστειλε στο βάθος της εστίας για το 3-1. Ο Μάικλ Αντόνιο ήταν αυτός που στο 63ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εκπληκτικό σουτ.

Τέλος στη Νίκαια, η Νις βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ με γκολ του Λαμπόρντ, όμως η Βασιλεία φύλαγε το…καλό για το τέλος. Στο 86′ ο Ογκουστίν έφερε το ματς στα ίσια και με αυτό το γκολ, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Κασίμ Άνταμς με γκολ στο 98′ έστειλε τους Ελβετούς στους επτά ουρανούς!

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών προημιτελικών αγώνων :

Γουέστ Χαμ – Γάνδη  4-1 [1-1]
Άλκμααρ – Άντερλεχτ  2-0, 4-1 πεν [0-2]
Φιορεντίνα – Λεχ Πόζναν  2-3 [4-1]
Νις – Βασιλεία  1-2 παρ [2-2]

*μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected