Κατηγορίες
Αθλήματα

Νέο ατομικό ρεκόρ για τη Μαγκούλια στη σφαιροβολία στο Φεστιβάλ Ρίψεων “Μανώλης Μανωλόπουλος”

Με ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ από τη Μαρία Μαγκούλια ξεκίνησε στην Τρίπολη το φεστιβάλ ρίψεων “Μανώλης Μανωλόπουλος”. Η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας είχε καλύτερη βολή στα 16,63 μ. βελτιώνοντας τα 15,95 μ. που είχε σημειώσει τον περασμένο Μάρτιο στη Λεϊρία.

Η αθλήτρια που προπονείται με τον Γιάννη Μπαρλή είχε τέσσερις βολές της στον αγώνα στην Τρίπολη πάνω από τα 16 μέτρα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Κατά σειρά σημείωσε τις εξής βολές στον αγώνα: 15,89 μ., 16,36 μ,, 16,28 μ., 16,63 μ., 16,27 μ. και άκυρη.

Στη δεύτερη θέση ήταν η 18χρονη Ηλέκτρα Χιουτακάκου με 14,79 μ. επίδοση, που πέρα από νέο ατομικό ρεκόρ, είναι και πάνω από το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στη Λίμα στα τέλη του Αυγούστου.

Στη σφυροβολία Ανδρών Κ20 ο Γιώργος Παπαναστασίου ήταν πρώτος με 77,77 μ. επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και τη δεύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία του. Ο νεαρός βελτίωσε το 77,52 μ., που είχε από πέρυσι κι έβαλε από νωρίς στη σεζόν υποψηφιότητα για διάκριση στη διοργάνωση της Λίμα.

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ όμως σημείωσε και η Αλεξάνδρα Τσέρνοβα στη σφυροβολία γυναικών Κ18 με καλύτερη βολή στα 60,85 μέτρα. Καλή παρουσία και από την Ιωάννα Πετεινάρη που ήταν δεύτερη με 60,57 μέτρα.

Ο Απόστολος Παρέλλης ήταν πολύ καλός στη δισκοβολία των Ανδρών, όπου αναδείχθηκε νικητής με 62,61 μ. στην πρώτη του βολή. Ο έμπειρος αθλητής είχε τέσσερις προσπάθειες πάνω από τα 62,00 μ. κι έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης.

Οι αγώνες είναι σε εξέλιξη και μπορείτε να δείτε πληροφορίες εδώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected