Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 25ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ1111111111

Τρεις μέρες μετά την ανάδειξη του πρώτου τίτλου της σεζόν και την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, επιστρέφουμε και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής.

Τα παιχνίδια που περιλαμβάνει το αυριανό (14/3) πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα σημαντικά και κρίσιμα ταυτόχρονα, καθώς όλα ανεξαιρέτως παρουσιάζουν το δικό τους ενδιαφέρον τόσο για τις δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα όσο και αυτές που εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού. Τα βλέμματα εκ των πραγμάτων στρέφονται σε Γιαννακοχώρι και Καψόχωρα, όπου διεξάγονται αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που κινδυνεύουν ενώ σημαντικό ματς για αμφοτέρους είναι αυτό του Κλειδίου, όπου Εθνικός και Ειρηνούπολη θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 25η αγωνιστική :

kleidi

Εθνικός Κλειδιού – ΑΣ Ειρηνούπολης : Άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι στην Ανατολική Ημαθία, με τις δύο ομάδες να “καίγονται” για βαθμούς για διαφορετικούς ωστόσο λόγους. Οι “κυανόλευκοι” έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση μετά τα τελευταία αποτελέσματα και στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια απαιτούνται τουλάχιστον πέντε νίκες ώστε να ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή. Από την άλλη πλευρά, οι πρωτοπόροι δεν μπορούν να σκεφτούν άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, ο ΦΑΣ Νάουσα αποκτά μεγάλο αβαντάζ για τον τίτλο δεδομένου πως το μεταξύ τους ντέρμπι διεξάγεται στο ΔΑΚ Νάουσας. Για τον Γιάννη Κιρκιλιανίδη σημαντικές θα είναι οι απουσίες των Σάκη Κεχαγιά και Δημήτρη Παπαδόπουλου, που παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, στα ευχάριστα όμως η επιστροφή του Σωτήρη Παπαδόπουλου μετά από απουσία ενός μήνα. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Τυριακίδης αντιμετωπίζει μόνο την απουσία του Κώστα Έξαρχου, που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο


naousa

ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Μέσης : Το…κουφάρι της καλείται να μαζέψει άμεσα ο ΦΑΣ, τρεις μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας και την ήττα από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Το πλήγμα βαρύ για τους “κυανόλευκους” ωστόσο θα πρέπει άμεσα να ανασυνταχθούν καθώς ακολουθεί η “μητέρα των μαχών” που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του τίτλου. Αυριανός αντίπαλος ο πάντα επικίνδυνος (αν και καταδικασμένος σε υποβιβασμό) Φίλιππος Μέσης, που θα μεταβεί αύριο στη Νάουσα χωρίς άγχος και με στόχο να επαναλάβει τις εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Απουσίες για αμφοτέρους σημαντικές, καθώς για τους μεν γηπεδούχους θα απουσιάσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Δημήτρης Καφές, ο αγωνίστηκε μεν ως αλλαγή στον τελικό, ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος και δεν θα ρισκάρει μία υποτροπή. Πρόβλημα αποκόμισε και ο Γιάννης Μουρίκι, που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και μάλλον θα προφυλαχθεί ενώ είναι βέβαιο πως ο Γιώργος Σγούρδας θα προβεί σε αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα 120 λεπτά του τελικού της Τετάρτης. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Γιάννου δεν υπολογίζει τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, που απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


meliki

Φίλιππος Μελίκης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σπουδαίο παιχνίδι στη Μελίκη, με τον Φίλιππο να θέλει περισσότερο τη νίκη ώστε να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στην οριστική παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη θα αγωνιστεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, κόντρα σε μία ομάδα που συνεχίζει τις…υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα και σκοράρει κατά ριπάς. Ο Γιώργος Ντάμτσιος, εκτός της δικής του απουσίας, δεν μπορεί να υπολογίζει τους επίσης τραυματίες Ούλι Ντόι, Σάββας Αθανασιάδης και Γιώργο Παντριά ενώ αμφίβολος είναι ο Ηρακλής Ελευθεριάδης, που ωστόσο νιώθει καλύτερα τις τελευταίες μέρες. Επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα ο Κώστας Καρβούνης, που ακολούθησε χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα των προπονήσεων.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο και εδώ τα στιγμιότυπα από το alexandreia news298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


asteras

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ατρόμητος Διαβατού : Μονοδιάστατη η ανάγκη βαθμών στο ματς της Αγίας Βαρβάρας, με τους “πράσινους” να θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη. Εκτός της αυριανής επικράτησης, στοχεύουν και στο “διπλό” στο εξ αναβολής παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (18/3) με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης ώστε να φτάσουν τους 34 βαθμούς και να πάρουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, διαγράφοντας έτσι το αρνητικό σερί των πέντε συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη. Ο Σάββας Αβετίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην του Κώστα Χριστιά, ενώ κομπλέ θα παραταχθεί ο Ατρόμητος Διαβατού που βρίσκεται πλέον μια ανάσα από τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


paok

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Χαρίεσσας : Στα…μεθεόρτια και στην έξαψη της μεγάλης επιτυχίας στον τελικό του Κυπέλλου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ο οποίος μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει του ΦΑΣ Νάουσα και να σηκώσει την δεύτερη συνεχόμενη κούπα μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Οι “ασπρόμαυροι” αναμένεται να αγωνιστούν αύριο σε απόλυτα εορταστική ατμόσφαιρα καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να αποθεώσουν τους Κυπελλούχους Ημαθίας. Αντίπαλος η ΑΕ Χαρίεσσας, που θέλει τους βαθμούς για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τον στόχο της, με τον Δημήτρη Χαλκιά να μην μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο και εδώ τα στιγμιότυπα


axilleas

Αχιλλέας Νάουσας –  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Από τα πιο σημαντικά ματς της 25ης αγωνιστικής στο Γιαννακοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία. Σε καλύτερη μοίρα οι “κυανόλευκοι”, που με 34 βαθμούς νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τους αντιπάλους τους, χωρίς όμως να μπορούν να επαναπαύονται καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Ο Τάσος Μπράτσης αντιμετωπίζει τρεις σημαντικές απουσίες για το αυριανό παιχνίδι, καθώς εκτός θα είναι ο Πέτρος Μπράτσης (θα εκτίσει τη δεύτερη από τις πέντε αγωνιστικές τιμωρίας του), ο Τάσος Παρθενόπουλος ο οποίος θα προβεί τελικά σε εγχείριση στον μηνίσκο μετά τον σοβαρό όπως αποδείχτηκε τραυματισμό του με αντίπαλο την ΑΕ Χαρίεσσας αλλά και ο Νίκος Σύγγας που παρουσιάστηκε στον στρατό. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Γιουρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


kapsoxΑΕ Καψόχωρας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Μία ακόμη “μάχη” παραμονής στο αυριανό πρόγραμμα. Οι “κοκκινόμαυροι” θέλουν αποκλειστικά τη νίκη καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα φέρει τους περσινούς κυπελλούχους αντιμέτωπους με το φάσμα του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά οι “κυανοκίτρινοι” με νίκη κάνουν το πλέον καθοριστικό βήμα για την παραμονή και γι αυτό το λόγο άπαντες στο στρατόπεδο των νεοφώτιστων προετοιμάστηκαν με στόχο το “ροζ φύλλο”. Ο Μπάμπης Πιπιλιάρης είδε με ικανοποίηση τον γιο του Κώστα να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων και θα μπορεί να τον υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι, ενώ ο Σάκης Γλώσσης θα αφήσει εκτός τον Βασίλη Δημητρίου ο οποίος έπαθε θλάση στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Απεναντίας, επιστρέφουν οι Τέλης Ευθυμιάδης και Νίκος Αλμαλιώτης που απουσίασαν στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τραυματισμού αντίστοιχα.Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


atlas

Άτλας Ζερβοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Μόνο νίκη για τον Άτλα στο αυριανό παιχνίδι, ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια. Εντούτοις θα πρέπει να καταβάλει σημαντική προσπάθεια κόντρα στους νεοφώτιστους, που το τελευταίο διάστημα έχουν βελτιωθεί σημαντικά και βάζουν…δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης δεν υπολογίζει τον γιο του Ανέστη που θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας του, ενώ χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών θα μεταβεί στο Ζερβοχώρι ο ουραγός ΠΑΟΚ.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου


Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 25ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

antheon31

Το pre game της 25ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Φίλιππος Μελίκης (6) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3)  [2-4]

ΦΑΣ Νάουσα (2) – Φίλιππος Μέσης (15)  [5-1]

 Άτλας Ζερβοχωρίου (12) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)  [2-0]

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (11) – Ατρόμητος Διαβατού (4)  [2-3]

ΑΕ Καψόχωρας (14) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (9)  [3-6]

Εθνικός Κλειδιού (13) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)  [0-5]

 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (5) – ΑΕ Χαρίεσσας (7)  [0-2]

Αχιλλέας Νάουσας (8) –  Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (10)  [0-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected