Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 26ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ11111111111

Μία ακόμη πολύ καθοριστική αγωνιστική περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α1 Ερασιτεχνικής για αυτή την εβδομάδα, καθώς η αγωνία για το ποια ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια αλλά και το ποιες θα υποβιβαστούν, παραμένει σε υψηλό βαθμό.

Με εξαίρεση τους ΠΑΟΚ Κουλούρας, Φίλιππο Μέσης και ΑΕ Καψόχωρας οι υπόλοιπες δύο ή τρεις υπό προϋποθέσεις ομάδες που θα υποβιβαστούν αποτελούν…γρίφο για δύσκολους λύτες και μάλιστα η αυριανή αγωνιστική περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ αυτών που κινδυνεύουν. Όσον αφορά την κορυφή, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΦΑΣ Νάουσα και τον ΑΣ Ειρηνούπολης, οι “κυανόλευκοι” δοκιμάζονται στη δύσκολη έδρα του Ατρόμητου Διαβατού, την ίδια ώρα που οι “τζιαλορόσι” υποδέχονται στο Δημοτικό Αγγελοχωρίου τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 26η αγωνιστική :

irinio

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου, με τις δύο ομάδες να επιζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Οι “τζιαλορόσι” για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να διατηρήσουν ή να αυξήσουν (σε περίπτωση “γκέλας” του ΦΑΣ Νάουσα) τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και οι “πράσινοι” για να παραμείνουν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, όπου βρέθηκαν μετά την εκτός έδρας νίκη στη Μέση, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης (17/3). Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν για μία ακόμη αγωνιστική χωρίς τον Κώστα Έξαρχο (επιστρέφει από την τιμωρία του μετά το ντέρμπι στη Νάουσα) ενώ η ομάδα του Σάββα Αβετίδη θα μεταβεί στην Ειρηνούπολη χωρίς τον Κώστα Χριστιά που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο ο Αγροτικός Αστέρας είχε υποχρεώσει σε ήττα τους αυριανούς τους αντιπάλους, τη μία από τις δύο των “τζιαλορόσι” στο φετινό πρωτάθλημα.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπα

diavatos

Ατρόμητος Διαβατού – ΦΑΣ Νάουσα : Εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι στο Διαβατό, με μονόπλευρο ωστόσο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς ο Ατρόμητος έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” της Νάουσας θέλουν μόνο νίκη στο αυριανό ματς, ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά του ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο ΑΣ Ειρηνούπολης (εφόσον βεβαίως επικρατήσει του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας) και να υποδεχτούν τους νεοφώτιστους το επόμενο Σάββατο, στο μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον τίτλο. Οι Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών για τους γηπεδούχους, ενώ κομπλέ θα μεταβεί στο Διαβατό η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα, καθώς άπαντες είναι σε πλήρη ετοιμότητα για ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο και εδώ τα στιγμιότυπα

mesi

Φίλιππος Μέσης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Το ένα από τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον της 26ης αγωνιστικής διεξάγεται στο Δημοτικό Γήπεδο της Μέσης, ένας αγωνιστικός χώρος όμως που έχει επιβαρυνθεί πολύ τις τελευταίες μέρες από τις συνεχείς βροχοπτώσεις. “Βυσσινί” και “πράσινοι” αναμένεται να παίξουν ανοιχτά, με τον Γιάννη Γιάννου να μην μπορεί να υπολογίζει τον Παναγιώτη Γατόπουλο, ενώ αμφίβολος είναι ο Μυλωνάς, που στο ματς της Τετάρτης με τον Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας χτύπησε στο πόδι με αποτέλεσμα να πρηστεί το μεγάλο δάχτυλο. Από την άλλη πλευρά, πολλές οι απουσίες για τον νεαρό τεχνικό, καθώς εκτός του ίδιου θα απουσιάσουν οι Σάββας Αθανασιάδης, Γιώργος Παντριάς, Ούλι Ντόι (τραυματίες) και Χρήστος Μηνούδης (επαγγελματικές υποχρεώσεις), ενώ προπονήθηκαν παρά τις ενοχλήσεις οι Ηρακλής Ελευθεριάδης, Κώστας Καρβούνης και Βασίλης Παπαδόπουλος.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


kouloura

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Φίλιππος Μελίκης : Ελεύθερο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και στην Κουλούρα, με τους νεοφώτιστους να πετυχαίνουν την Τετάρτη την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕ Καψόχωρας. Από την άλλη πλευρά, οι 39 βαθμοί για τους “ερυθρόλευκους” αποτελούν άνετο…μαξιλαράκι και δύσκολα θα κινδυνέψουν στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές. Χωρίς προβλήματα οι δύο προπονητές, αναμένεται να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο

xariessa

ΑΕ Χαρίεσσας – ΑΕ Καψόχωρας : Πολύ κοντά στην παραμονή της στην κατηγορία η ΑΕΧ και στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τους “κοκκινόμαυρους”, έχει την ευκαιρία να πετύχει μία ακόμη νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσει, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, οι περσινοί Κυπελλούχοι Ημαθίας, μετά και την ήττα στην Κουλούρα την προηγούμενη Τετάρτη, μετά από τρία χρόνια παρουσίας αποχαιρετούν την κατηγορία και τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Α2 Ερασιτεχνική. Ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Κατσουγιαννόπουλο, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό ενώ εκτός για τους φιλοξενούμενους ο Μπόσκος που αποβλήθηκε την Τετάρτη.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπα από το alexandreia news

paok

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας : Πολύ κοντά στην παραμονή τους στην κατηγορία οι αυριανοί αντίπαλοι, που θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος μετά και τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Κύπελλο Ημαθίας. Οι 38 βαθμοί για τον “δικέφαλο” και οι 37 αντίστοιχα για τους “κυανόλευκους” είναι μία αρκετά ικανοποιητική συγκομιδή για αμφοτέρους και σε περίπτωση που μοιραστούν τους βαθμούς στο αυριανό παιχνίδι, τότε θα χρειαστεί ένα…θαύμα για να κινδυνέψουν στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Άπαντες παρόντες για τους “ασπρόμαυρους”, χωρίς τους Πέτρο Μπράτση (τιμωρημένος), Τάσο Παρθενόπουλο και Μάκη Ορδουλίδη (τραυματίες) ο Αχιλλέας, για τον οποίο επιστρέφει ο Νίκος Σύγγας που εξασφάλισε άδεια από τον στρατό.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο

rodoxori

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

ΓΑΣ Ροδοχωρίου –  Άτλας Ζερβοχωρίου : Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τους “κυανοκίτρινους” να βρίσκονται μεν πιο κοντά στην παραμονή, ωστόσο μία νίκη στο αυριανό ματς θα τους έθεταν από τα μεγάλα φαβορί για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε πιο δυσχερή θέση απεναντίας η ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη που βρίσκεται μία θέση κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού (εφόσον βέβαια ανέβει κατηγορία η πρωταθλήτρια ομάδα) και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξει το “ροζ φύλλο” ώστε να βρεθεί σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών της παραμονής. Ο Σάκης Γλώσσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ενώ ο ομόλογος του στον Άτλα δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ανέστη Σπυριδωνίδη, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του και τον Φώτη Κρουσταλλά που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


 

skilitsi

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Εθνικός Κλειδιού : Μόνο νίκη για τις δύο ομάδες στο αυριανό παιχνίδι, ένα ματς που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στην αυριανή 26η αγωνιστική λόγω της κρισιμότητας του. Το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων, έχει φέρει τους “κιτρινόμαυρους” σε δυσχερή θέση, ωστόσο όλα εξαρτώνται από τους ίδιους καθώς βρίσκονται στην προνομιούχα (μέχρι στιγμής) 11η θέση. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” μεταβαίνουν στο Παλαιό Σκυλίτσι σε μια αποστολή…αυτοκτονίας καθώς μόνο με νίκη διατηρούν τις (αμυδρές) ελπίδες παραμονής, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση γίνονται αυτόματα η τέταρτη ομάδα που αποχαιρετά την κατηγορία. Με απουσίες ο Άρης στο αυριανό παιχνίδι, καθώς δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Έρβις Μιμίνι και ο Έλτον Τσέκα που απουσιάζει εκτός Ελλάδας ενώ αμφίβολη είναι οι συμμετοχή των Χρήστου Ανδρέου και Νίκου Αραπέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Για την ομάδα του Γιάννη Κιρκιλιανίδη μοναδική απουσία θα είναι ο Νίκος Παρασχόπουλος, ενώ επιστρέφουν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Σάκης Κεχαγιάς που αποθεραπεύτηκαν.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 26ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

antheon31

Το pre game της 26ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Φίλιππος Μέσης (15) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3)  [0-4]

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – Φίλιππος Μελίκης (5)  [0-1]

Ατρόμητος Διαβατού (4) – ΦΑΣ Νάουσα (2)  [1-1]

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (9) –  Άτλας Ζερβοχωρίου (12)  [0-2]

ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (10)  [0-2]

ΑΕ Χαρίεσσας (6) – ΑΕ Καψόχωρας (14)  [2-0]

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (11) – Εθνικός Κλειδιού (13)  [1-0]

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (7) – Αχιλλέας Νάουσας (8)  [3-2]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected