Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 21ης αγωνιστικής (vids)

pregame_lΑ1111111

Μπαίνουμε πλέον στην τελευταία ευθεία του φετινού πρωταθλήματος καθώς το προηγούμενο Σάββατο συμπληρώθηκαν τα 2/3 της σεζόν, με τη διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής.

Όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη σε κορυφή και ουρά καθώς ο μεν τίτλος διεκδικείται από τρεις ομάδες, οι δε πέντε (μπορεί και έξι) θέσεις οι οποίες θα σημάνουν τον υποβιβασμό αντίστοιχων ομάδων, εκτός του ΠΑΟΚ Κουλούρας που παραμένει χωρίς βαθμό, οι υπόλοιπες μαθηματικά μπορούν να τερματίσουν σε οποιαδήποτε θέση!

Κι αυτό γιατί, αν δούμε προσεκτικά τη βαθμολογία μετά από 20 αγωνιστικές και με δεδομένο πως όλες οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους μέχρι το τέλος, η τέταρτη θέση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Ατρόμητος Διαβατού και Αχιλλέας Νάουσας απέχουν μόλις 9 βαθμούς από την 12η θέση και αν τελικά υποβιβαστούν έξι, μόλις 8.

Σε πιο δυσχερή θέση βεβαίως οι Φίλιππος Μέσης και ΑΕ Καψόχωρας, που με 11 και 15 βαθμούς αντίστοιχα, έχουν μείνει αρκετά πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή και μόνο με ντεμαράζ νικών στα επόμενα παιχνίδια, μπορούν να ελπίζουν.

Ας δούμε όμως αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 21η αγωνιστική :

irinoupoli

ΑΣ Ειρηνούπολης – Φίλιππος Μέσης : Εύκολο φαινομενικά έργο έχει ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης, που προέρχεται όμως από τον εντός έδρας αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα. Μία ήττα που “πλήγωσε” με τον τρόπο που ήρθε (στο 90+2′) και ενώ νωρίτερα η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είχε τις ευκαιρίες να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα. Ωστόσο, το βλέμμα πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων και εξυπακούεται πως ματς όπως το αυριανό με τον Φίλιππο Μέσης, θα πρέπει να υπολογίζονται ως βαθμοί στο “σακούλι”. Ο έμπειρος τεχνικός, για ένα ακόμη παιχνίδι, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Τενεκετζή που αναρρώνει μετά τη μικροεπέμβαση στη μύτη ενώ άπαντες είναι παρόντες για το αυριανό παιχνίδι, κόντρα στους “βυσσινί”, που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Μοναδικός απών για τον Γιάννη Γιάννου ο Παναγιώτης Γατόπουλος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τον πρώτο γύρο


paokΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα : Το πιο σημαντικό “πρεστιζάτο” ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ανάμεσα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον ΦΑΣ Νάουσα, ένα ζευγάρι που θα αναμετρηθεί μάλιστα και στον τελικό του φετινού Κυπέλλου! Οι “ασπρόμαυροι”, μετά την άνετη πρόκριση κόντρα στον Άτλα Ζερβοχωρίου, θα επιδιώξουν να “σπάσουν” το σερί των “κυανολεύκων” και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ή τιμωρίες. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σγούρδας, εμφανώς ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών και την πρόκριση κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης, αποφόρτισε τους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση ενώ στη σημερινή θα ανακοινώσει την αποστολή που θα μεταβεί στην Αλεξάνδρεια.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο


xariessaΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ένα ακόμη αμφίρροπο παιχνίδι στη Χαρίεσσα, ανάμεσα σε ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Οι “κιτρινόμαυροι”, μετά την ήττα στη Νάουσα και μάλιστα με τέρμα στις καθυστερήσεις, θέλουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι τόσο για τη βαθμολογική συγκομιδή όσο και για να πάρουν τη ρεβάνς από το 1-4 του πρώτου γύρου στα Τρίκαλα. Ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ή τιμωριών, αντίθετα με τον ομόλογο του Γιώργο Ντάμτσιο που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Ούλι Ντόι, Βασίλη Ακρίβου και Γιώργο Παντριά ενώ αμφίβολοι είναι οι Ηρακλής Ελευθεριάδης, Χρήστος Μηνούδης και ο παίκτης – προπονητής των πρασίνων, οι οποίοι θα δοκιμάσουν πριν τον αγώνα.

Πριν την αναμέτρηση, το ImathiaSportsNews θα βραβεύσει τους Κώστα Τσίπη και Γιώργο Κανδηλίδη, ως τους MVP της 14ης και 18ης αγωνιστικής αντίστοιχα.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τον πρώτο γύρο

298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.


axilleasΑχιλλέας Νάουσας – Ατρόμητος Διαβατού : Παραδοσιακό ντέρμπι της κατηγορίας στο Γιαννακοχώρι, με τις δύο ομάδες μάλιστα να ισοβαθμούν στο πρωτάθλημα μετά από 20 αγωνιστικές. Αμφότερες αναζητούν τους βαθμούς για να ξεμπερδεύουν γρήγορα με την υπόθεση παραμονή, σε μια αναμέτρηση που καιρού επιτρέποντος, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου. Αμφότεροι οι προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών (50-50 ο Σάκης Μπάκανος για τους φιλοξενούμενους) και αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο


kapsoxoraΑΕ Καψόχωρας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Το τελευταίο του ίσως χαρτί “παίζει” το Σάββατο η ΑΕ Καψόχωρας, κόντρα σε μία ομάδα που επίσης χρειάζεται τους βαθμούς για να ανασάνει βαθμολογικά. Οι “κοκκινόμαυροι”, που θα αγωνιστούν για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς τους Μπάμπη Πιπιλιάρη και Παναγιώτη Τσολακίδη που είναι τιμωρημένοι, παίζουν μόνο για τη νίκη καθώς τα περιθώρια (μετά και την ήττα στο Κλειδί) έχουν στενέψει επικίνδυνα. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Σάββα Αβετίδη, μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχουν χάσει έδαφος στη βαθμολογία και το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για τη συνέχεια. Ο έμπειρος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κώστα Χριστιά, που συνεχίζει την αποθεραπεία του αλλά και τον Θόδωρο Αβετίδη που αποβλήθηκε το προηγούμενο Σάββατο.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τον πρώτο γύρο


skylitsiΆρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μελίκης : “Βαθμοθηρικό” παιχνίδι και στο Παλαιό Σκυλίτσι, με τις δύο ομάδες να επιζητούν τους πόντους για τον κοινό στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου, θα προσπαθήσει και στο αυριανό παιχνίδι να συνεχίσει το νικηφόρο σερί. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα (εκτός του ίδιου που συνεχίζει την αποθεραπεία) ο νεαρός τεχνικός, το ίδιο και για τον Γιάννη Κερλίδη που στην προσπάθεια για επιστροφή στις επιτυχίες, θα έχει στη διάθεση του και τον Χρήστο Παρσόπουλο που εξέτισε τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας του.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο και εδώ τα στιγμιότυπα


kleidiΕθνικός Κλειδιού – Άτλας Ζερβοχωρίου : Μεγάλο παιχνίδι από κάθε άποψη στο Δημοτικό Γήπεδο Κλειδίου. Εθνικός και Άτλας θα προσπαθήσουν για τη νίκη, που θα αποτελέσει εκτός του βαθμολογικού στόχου και ψυχολογική τόνωση για τη δύσκολη συνέχεια. Σε καλό…momentum οι “κυανόλευκοι”, που προέρχονται από τη νίκη κόντρα στην ΑΕ Καψόχωρας, ωστόσο χάνουν για ένα μήνα περίπου τον πρώτο σκόρερ Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση. Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, παρά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο την Τετάρτη, έδωσε (κατά τεκμήριο) μεγαλύτερη βαρύτητα στον αυριανό αγώνα, στον οποίοι ζήτησε από τους παίκτες να αποδώσουν το 100%.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ από τον πρώτο γύρο


rodoxoriΓΑΣ Ροδοχωρίου –  ΠΑΟΚ Κουλούρας : Την ευκαιρία για τρεις πολύτιμους βαθμούς έχει το Σάββατο ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Κόντρα στον ουραγό ΠΑΟΚ, ο Σάκης Γλώσσης δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Νίκο Τσαγκερά, ενώ κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή ο Τέλης Ευθυμιάδης που απουσίασε από τα Τρίκαλα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την άλλη πλευρά οι νεοφώτιστοι θα μεταβούν στο Ροδοχώρι με στόχο ότι καλύτερο και με την ίδια νοοτροπία που ακολουθούν από την αρχή της σεζόν, να αποσπάσουν περισσότερες εμπειρίες.

δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα από τον πρώτο γύρο

mexx-logo12412

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του Cafe «Mexx» στο Γιαννακοχώρι


 

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 21ης αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση των ομάδων και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

DSC_03784

Το pre game της 21ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του cafe-bar «Relax», ένας απόλυτα ανανεωμένος χώρος στην «καρδιά» της πόλης (Κεντρικής 141, Βέροια)

ΑΕ Καψόχωρας (14) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (9)  [0-5]

Εθνικός Κλειδιού (13) – Άτλας Ζερβοχωρίου (11)  [0-1]

 ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4) – ΦΑΣ Νάουσα (2)  [3-3]

 Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (10) – Φίλιππος Μελίκης (8)  [1-4]

 ΑΕ Χαρίεσσας (7) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3)  [1-4]

 ΑΣ Ειρηνούπολης (1) – Φίλιππος Μέσης (15)  [8-1]

ΓΑΣ Ροδοχωρίου (12) –  ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)  [5-3]

Αχιλλέας Νάουσας (6) – Ατρόμητος Διαβατού (5)  [0-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected