Γ Εθνική / Τοπικά

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Νέος προπονητής ο Σαπουντζής!

4f3ed39f-7e15-42ff-a32b-7af65a01ce3d_3Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι από την Παρασκευή Αντώνης Σαπουντζής. Ο Εδεσσαίος παλαίμαχος άσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη και ανέλαβε την ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σαπουντζής έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και για τρία χρόνια με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη μιας που ήταν υπεύθυνος τεχνικός των τμημάτων υποδομής και πολλά παιδιά της τωρινής ομάδας πέρασαν από τα χέρια του στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα. Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστεί την διοίκηση του Εξαπλατάνου που δεν έφερε αντίρρηση στην μεταπήδηση του Σαπουντζή από την ομάδα τους σε αυτήν της Αναγέννησης.

Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης, η διοίκηση του συλλόγου σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε την απομάκρυνση από την ομάδα του Γιαννιτσώτη τεχνικού Βασίλη Ασλανίδη. Ο λόγος του διαζυγίου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δύο πλευρές, είχαν διαφορετική φιλοσοφία όσον αφορά το πως πρέπει να πορευτεί η ομάδα. Η διοίκηση των Γιαννιτσών ευχαρίστησε τον κ. Ασλανίδη για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε τα καλύτερα στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί και ο Γενικός διευθυντής Στέργιος Κιούρκας που ήταν αντίθετoς με την απομάκρυνση του κ. Ασλανίδη δηλώνοντας την παραίτηση του από τα καθήκοντα του. Όσον αφορά την περίπτωση των τεσσάρων παικτών Αγτσίδη, Μωυσιάδη, Σάρρο και Κιόρτση η διοίκηση ομόφωνα αποφάσισε να τιμωρήσει με τέσσερις αγωνιστικές για το πειθαρχικό τους παράπτωμα, μειώνοντας την αρχική απόφαση του προέδρου για οριστικό τέλος των συγκεκριμένων παικτών μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

*matiespellas.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected