B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική (Α’ όμιλος) – Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

294312_10200928490959676_1026259251_n

Μόλις 14 ημέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη και του φετινού μαραθωνίου για τον πρώτο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και τα βλέμματα στρέφονται στην ουρά και σε ποια από τους Μακεδονικό Πλατάνου, Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, Εθνικό Ράχης, ΑΟ Συκιάς και Άρη Παλαιοχωρίου θα αγωνίζονται του χρόνου στη Β’ Ερασιτεχνική. Η μάχη φαίνεται πως θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, αν και ο Άρης δείχνει πως δύσκολα θα κινδυνέψει στο τέλος.

Αντίθετα, στην αυριανή 24η αγωνιστική μπορεί να αναδειχθεί και πρωταθλητής. Ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, έχοντας έξι βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Νηρέα, με νίκη σήμερα στο Παλαιοχώρι, κατακτά τον τίτλο και δίνει πανηγυρικό τόνο στην δεδομένη εδώ και καιρό άνοδο του.

Όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, ο…συνωστιμός που επικρατεί στις τελευταίες θέσεις είναι πιθανό να συνεχιστεί και μετά το τέλος της αυριανής αγωνιστικής, καθώς Πλάτανος, Ραχιά και Πλατύ αγωνίζονται με ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικούς στόχους (ΠΑΟ Κορυφής, Θύελλα Σταυρού, Αλιάκμων Νησελίου αντίστοιχα) ενώ η Συκιά έχει ρεπό. Αν οι ομάδες που αναφέραμε καταφέρουν και πάρουν τους τρεις βαθμούς, θα υπάρξει τετραπλή ισοβαθμία(!) στην τελευταία θέση, δίνοντας δραματικό τόνο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Ας δούμε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 15.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Μακεδονικός Πλατάνου (13) – ΠΑΟ Κορυφής (4)   [0-3]

ΠΑΟ Παλατίτσια (3) – Νηρέας Βέροιας (2)   [1-1]

Ολυμπιακός Λουτρού (6) – Αστέρας Αλεξάνδρειας (7)   [0-1]

Θύελλα Σταυρού (5) – Εθνικός Ράχης (11)   [1-1]

Αλιάκμων Νησελίου (8) – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος (12)   [3-1]

Άρης Παλαιοχωρίου (9) – Άρης Π.Σκυλιτσίου (1)  [0-3]

Ρεπό : ΑΟ Συκιάς (10)

 δείτε εδώ τη βαθμολογία και τους σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected