Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρωσία – Απίστευτα σκηνικά στην Πετρούπολη και διακοπή! (vid)

foto2Χειρότερη εφιάλτη δεν θα μπορούσε να βιώσει ο Αντρέ-Βίλας Μπόας στους πρώτους μήνες τους στη Ρωσία ως τεχνικός της Ζενίτ.

Η ομάδα του προηγήθηκε νωρίς στο σκορ όμως στη συνέχεια δέχτηκε τέσσερα γκολ από τη Ντιναμό Μόσχας εντός έδρας, με το γκολ του Κερζάκοφ στο 84ο λεπτό να μην “ηρεμεί” τους οπαδούς της οι οποίοι εισέβαλαν με άγριες διαθέσεις εντός αγωνιστικού χώρου και προκάλεσαν την οριστική διακοπή του ματς!


Οι παίκτες έτρεχαν πανικόβλητοι στα αποδυτήρια για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, με τον αμυντικό της Ντιναμό, Βλάντιμιρ Γκράνατ, να μην στέκεται πάντως τόσο… τυχερός καθώς δέχτηκε γροθιά πισώπλατα από “εξαγριωμένο” οπαδό των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί πως μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ζενίτ κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει τον τίτλο αλλά και να μείνει εκτός προκριματικών Champions League: και αυτό γιατί Λοκομοτίβ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα την αφήσουν στην τρίτη θέση αν πάρουν τις νίκες στα δικά τους παιχνίδια ενώ η Ζενίτ κινδυνεύει πλέον με βαριά καμπάνα για την συμπεριφορά των οπαδών της.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected