Κατηγορίες
Basket

Betarades.gr – Κερδίστε δύο εισιτήρια για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ!

eisitiria_pao_aek_carouselΤο Betarades.gr σε συνεργασία με την εταιρία Stoiximan, Μέγαλο Χορηγό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δίνει τη δυνατότητα σε δύο επισκέπτες του site να παρακολουθήσουν δωρεάν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (26/10) στις 17:00 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Εάν ήδη έχετε λογαριασμό στον Stoiximan, μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση για τη διπλή πρόσκληση και να παρακολουθήσετε δωρεάν τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ επικοινωνώντας μαζί μας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@betarades.gr και θέμα “Εισιτήρια ΠΑΟ”, στο οποίο θα αναγράφεται το e-mail που έχετε δηλωμένο στον παικτικό σας λογαριασμό στον Stoiximan.

image001

Εάν δεν έχετε λογαριασμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην εταιρία Stoiximan μέσω του Betarades.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο support@betarades.gr, με θέμα “Εισιτήρια ΠΑΟ”, στο οποίο θα αναγράφεται το e-mail με το οποίο εγγραφήκατε στην εταιρία Stoiximan.  Για να μπείτε στην κλήρωση δεν απαιτείται να πραγματοποιήσετε κάποια κατάθεση, παρά μόνο εγγραφή.

Για να μπείτε στην κλήρωση, πρέπει να αποστείλετε το e-mail σας στο support@betarades.gr μέχρι την Παρασκευή (24/10) στις 17:00.

Οι νικητές θα ενημερωθούνε από την εταιρία Stoiximan και θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους στο γήπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected