Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική – Οριστικά πρωταθλητής στην Πέλλα, συνεχίζεται το “θρίλερ” σε Κιλκίς, Χαλκιδική

sentra_ball_610x400Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο οριστικός καταρτισμός του ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, όσον αφορά την παρουσία του πρωταθλητή Ημαθίας.

Ο μοναδικός που έχει…κλείσει θέση στο γκρουπ είναι ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, ο οποίος κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς με τη νίκη του στην Αριδαία επί του τοπικού Αλμωπού, απέφυγε τη διαδικασία των μπαράζ και θα διεκδικήσει την επιστροφή του μετά από 13 χρόνια στη Γ Εθνική.

Στο νομό μας, τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό καθώς ο πρωτοπόρος ΑΣ Ειρηνούπολης βρίσκεται τρεις βαθμούς μπροστά από τον ΦΑΣ Νάουσα και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, χρειάζεται μία νίκη για να εξασφαλίσει μαθηματικά τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στην ΕΠΣ Κιλκίς αναμένεται ένα πολύ δραματικό και αμφίρροπο φίνις, καθώς στη διαδικασία των play off (θυμίζουμε πως ο νομός μας είναι ο μοναδικός εκ των τεσσάρων που δεν προβλέπει σχετική διαδικασία) ο πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας Κιλκισιακός δεν έχει καταφέρει να αποσπαστεί στην ειδική βαθμολογία καθώς ηττήθηκε την δεύτερη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Τα μέχρι τώρα ματς και η βαθμολογία στα play off της ΕΠΣ Κιλκίς :

1η αγωνιστική : Κιλκισιακός – ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας  6-0, Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-0

2η αγωνιστική : ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Κιλκισιακός  1-0, ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας – Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου  1-0

3η αγωνιστική : ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας – ΠΑΟΚ Κρηστώνης  0-2, Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου – Κιλκισιακός  1-2

Βαθμολογία

1. Κιλκισιακός  11

2. ΠΑΟΚ Κρηστώνης  8

3. Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου  6

4. ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας  3

Επόμενα παιχνίδια (4η αγωνιστική, 15/4) : Κιλκισιακός – Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου, ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας

Τέλος, στην ΕΠΣ Χαλκιδικής η Α Ερασιτεχνική ολοκληρώθηκε πριν το Πάσχα, με τον ΠΟ Μουδανιών να αποκτά ισχνό προβάδισμα έναντι του Αετού Βαρβάρας (75-74). Στην τρίτη θέση τερμάτισε το Στρατώνι (67 βαθμοί) ενώ την τέταρτη μοιράστηκαν οι Θερμαϊκός Πορταριάς και ΑΟ Σημάντρων, που συγκέντρωσαν 61 βαθμούς. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αν η δεύτερη ομάδα απέχει 7 βαθμούς από την τρίτη, τότε αυτόματα περνά στον τελικό, έτσι οι δύο πρωτοπόροι θα αναμετρηθούν στα Μουδανιά (δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία μέχρι στιγμής) για το εισιτήριο που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected