Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δόξα Δράμας – Απέκτησε Γκαρακλίδη!

0c1c4b0057b5b143ed120ea342a289df_LΠαίκτης της Δόξα Δράμας πρέπει να θεωρείται ο Θωμάς Γκαρακλίδης! Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στην δραμινή ομάδα για να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Χαριτωνίδη και αναμφισβήτητα είναι μια πολύ καλή προσθήκη στο έμψυχο υλικό της ομάδας.

Πήγε για πρώτη φορά στους μαυραετούς την χειμερινή μεταγραφική περίοδο του ’12-΄13, (μαζί με τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο) όταν ο σύλλογος βρισκόταν στην σούπερ λίγκα και έπαιξε οκτώ παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία και άλλα επτά μετά τον υποβιβασμό στην Football League, όπου τελικά τον απομάκρυναν οι περικοπές του τότε μεγαλομετόχου.

Στα Γιαννιτσά όπου κατέληξε αλλά και στην Καβάλα όπου ήταν ο προηγούμενος σταθμός, έκανε πολύ καλές παρουσίες και είχε «γεμάτες» συμμετοχές. Εδώ και αρκετό καιρό, από το παιχνίδι με το Αγιονέρι μέσα στην Καβάλα, είχε μπει στο στόχαστρο του Ανδρέα Παντζιαρά καθώς είχε εξαιρετική αγωνιστική εικόνα.

Αρκετές μέρες πριν, είχε ξεκινήσει μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των διοικούντων την Δόξα, στην διάρκεια της οποίας του δόθηκε συγκεκριμένη οικονομική προσφορά. Ο Θωμάς Γκαρακλίδης σπουδάζει στην γυμναστική ακαδημία της Κομοτηνής και ολοκληρώνοντας κάποιες εξετάσεις μαθημάτων, κατά την επιστροφή του στην γενέτειρα του, στα Γιαννιτσά, πέρασε από την Δράμα και τα γραφεία της Δόξας προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας και να μιλήσει μαζί τους.

περισσότερα στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected