Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Πέντε (!) μεταγραφές τα Χανιά, Συμελίδης στην “Ελαφρά Ταξιαρχία”!

Χωρίς τίτλοΑκάθεκτος συνεχίζει ο Απόλλων Σμύρνης τις κινήσεις του στο μεταγραφικό πεδίο καθώς η διοίκηση και ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλουν να έχουν όσο το δυνατό πιο σύντομα συμπληρωμένο το ρόστερ της νέας σεζόν. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» λοιπόν είναι ο Παναγιώτης Συμελίδης που έμεινε ελεύθερος από την Ερμιονίδα.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Συμελίδη. Ο γεννημένος στις 30/11/1992 μέσος, πέρυσι αγωνίστηκε στην Ερμιονίδα ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Εθνικό Βατερού και Τηλυκράτη Λευκάδας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

deinostama_610_339

Δεινόπαπας και Σταματής είναι οι επόμενοι δυο παίκτες που ανακοινώθηκαν από τον ΑΟ Χανιά.

Μετά την απόκτηση των Ρίκκα, Γεωργίου και Γκέσιου, οι μπλε των Χανίων  ανακοίνωσαν το Σάββατο (25/7) την έναρξη της συνεργασίας με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Τον 22χρονο επιθετικό, Ανδρέα Σταματή, που έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Πανηλεικό, Ηρακλή Ψαχνών και Πιερικό και τον 27χρονο μέσο Θανάση Δεινόπαπα, που στο παρελθόν έχει περάσει από Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Επανομή, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου και Πανελευσινιακό .

Οι δυο παίκτες ήταν κλεισμένοι εδώ και μέρες, ενώ αμφότεροι ήταν και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την περασμένη Τετάρτη και σήμερα έπεσαν οι υπογραφές και έγιναν οι ανακοινώσεις.

Αναλυτικά: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σταματή. Είναι γεννημένος 12/5/1993 έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Πανηλειακό, Ηρακλή Ψ. και Πιερικό.

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Δεινόπαπα. Είναι γεννημένος 24/11/1988 έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού χαφ-εξτρέμ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Επανομή, Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου και Πανελευσινιακό».

Χωρίς τίτλοΜια «ανάσα» από την απόκτηση των Αλέξανδρου Τσούτση, Χαράλαμπου Μπριλάκη και Νίκου Ψυχογιού είναι ο ΑΟΧ

Το… μεταγραφικό κρεσέντο του ΑΟ Χανιά δεν σταματάει ενόψει της δύσκολης σεζόν που τον περιμένει στη Football League. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τρεις παίκτες την Παρασκευή (24/7), δυο το Σάββατο (25/7), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσουν ακόμη τρεις. Οι ιθύνοντες του ΑΟΧ λοιπόν είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Τσούτση που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον 34χρονο αμυντικό Χαράλαμπο Μπριλάκη που αγωνιζόταν στην Καλλιθέρα αλλά και τον 26χρονο αμυντικό Νίκο Ψυχογιό που έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη. Οι περιπτώσεις και των τριών είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθούν, με τις υπογραφές και τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected