Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος κυπελλούχος στις Σέρρες!

odysseas-21386Χώρο για το τρίτο Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του μπορεί να κάνει από σήμερα ο Οδυσσέας Αναγέννησης, καθώς οι “Πόντιοι” στον 45o τελικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών κέρδισαν με 2-1 τον Διαγόρα Δασοχωρίου, χάρη σε δύο γκολ του Ηλία Βεζυρόπουλου και πανηγυρίζουν την πρώτη επιτυχία της σεζόν, με την όρεξη τους να ανοίγει και για τις υπόλοιπες διοργανώσεις που ακολουθούν.

Στην αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, που προσπάθησαν να δώσουν το δικό τους “χρώμα” κάνοντας δυνατή κερκίδα, ο Οδυσσέας ήταν ουσιαστικός χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και να σκοράρει επίσης νωρίς στο δεύτερο, απειλήθηκε κυρίως μόνο μετά το 1-2, και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου, με την διοίκηση, τους παίκτες και τους οπαδούς να το πανηγυρίζουν έξαλλα, καθώς ο καθένας για τους δικούς του λόγους ήθελε πολύ αυτή την κούπα.

Μπορεί το ματς να μην είχε ιδιαίτερο ρυθμό και οι κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες να ήταν λιγοστές, ωστόσο το ματς είχε σασπένς ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο, όταν δηλαδή ο Διαγόρας σκόραρε και ξαναμπήκε στο ματς διεκδικώντας μέχρι τέλους την ισοφάριση, ωστόσο στην 1η του συμμετοχή σε τελικό δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω και μένει στην ιστορία για την προσπάθεια και ως φιναλίστ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η… κατάρα του Οδυσσέα συνεχίζει να κυνηγά τον Μίλτο Δουλγέρη, τον προπονητή του Διαγόρα, καθώς ήταν παρών ως αντίπαλος και στις δύο προηγούμενες κατακτήσεις κυπέλλου των “Πόντιων”, οπότε έφυγε για ακόμη μία φορά με σκυμμένο το κεφάλι.

Συνθέσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΑΣΟΧΩΡΙΟΥ(Μ. Δουλγέρης): Μπαχταρλίεφ, Κατσαούνης(46′ Δίγκας), Σιάμης(68′ Βόγκλι), Πρόβατος, Χατζηγκάεφ, Δημόπουλος(56′ Σιμεόνοφ), Τσιντσάρης, Καρφαρίδας, Γεράκης, Μεταλλίδης, Ασλανίδης

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ(Ν. Μιλένκοβιτς): Μπρόκος, Γεωργιάδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας(77′ Μπίντσης), Βεζυρόπουλος, Ζάντσιος, Μιντιούρης, Παπαβασιλείου(84′ Παναγιωτίδης), Τσιφτελίδης, Μιλένκοβιτς, Μεντής

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected