Διάφορα

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ_Κοινωφελής ΕργασίαΟ ΟΑΕΔ εξέδωσε την δεύτερη προκήρυξη για 728 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού για πεντάμηνη διάρκεια αφού πρόκειται για υπολειπόμενες θέσεις του περσινού προγράμματος του ΟΑΕΔ το οποίο δεν είχε κλείσει ακόμα. Οι αιτήσεις στο Oaed.gr ξεκινούν την Παρασκευή 15/4. 

Αρχίζει μεθαύριο Παρασκευή, 15 Απριλίου, η υποβολή αιτήσεων των ανέργων που ενδιαφέρονται να καλύψουν τις 728 θέσεις απασχόλησης Κοινωφελούς Εργασίας, για Φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που προκήρυξε ο ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για θέσεις που εκκρεμούν από το 2015 και γι’ αυτό είναι πεντάμηνης απασχόλησης. Αφορούν αποκλειστικά την ειδικότητα ΔΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, απευθύνονται σε εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του Οργανισμού, άνω των 18 ετών και η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 12 το μεσημέρι της 25ης Απριλίου. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

περισσότερα στα dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected