Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παίρνει Μόσχο ο Ιάλυσος, ανανέωσαν δύο

mosxos2Μια ανάσα από το να εντάξει τον Μιχάλη Μόσχο στο δυναμικό του είναι σύμφωνα με πληροφορίες του news12 ο Ιάλυσος.

Ο Ρόδιος μεσοεπιθετικός (είναι γεννημένος στις 16 Αυγούστου του 1996) που μέχρι πρόσφατα έπαιζε για λογαριασμό της ομάδας Νέων της Καλλονής φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθροκίτρινους» και ουσιαστικά απομένουν μόνο τα τυπικά για να ενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ της ομάδας.

Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ανανέωσαν Σπάρταλης και Παπαδόπουλος

Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Σπάρταλη και Κλεάνθη Παπαδόπουλο.

Ο Παναγιώτης είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, ενώ την περσινή χρονιά προσέφερε τα μέγιστα ώστε ο Ιάλυσος να πετύχει τους στόχους του. Ο Κλεάνθης αγωνίζεται στους νησιώτες από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και απέδειξε ότι αποτελεί την εγγύηση που χρειάζονται όλες οι ομάδες κάτω από τα δοκάρια τους.

Τέλος ο Καμβύσης

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Ιάλυσου. Πρόκειται για τον Σωτήρη Καμβύση ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Η ανακοίνωση :

“O ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σαράντο Καμβύση. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected