Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Ολυμπιακός Λουτρού 2-1 (photos+vid)

alexandriamou_araxos_loutros0100Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα φιλικά για την Ποντική Νεολαία Αράχου, που επικράτησε σήμερα (14/8) του Ολυμπιακού Λουτρού με σκορ 2-1.

Η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη πήρε τη νίκη με ανατροπή, καθώς το συγκρότημα του Νίκου Αναστασόπουλου (που θα αγωνιστεί φέτος στη Β Ερασιτεχνική) προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με έναν πρώην παίκτη των Ποντίων, τον Σωτήρη Παπαδόπουλο.

Στο 19′ ήρθε η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων, με τον Μάριο Αργυρόπουλο να σκοράρει για τρίτη φορά στα δύο πρώτα φιλικά, αποδεικνύοντας και πάλι πως οι “μπλαουγκράνα” πέτυχαν…διάνα με την απόκτηση του από την Ακαδημία Βέροιας.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε φάσεις, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και το γκολ που έκρινε τον νικητή σημείωσε ο Πασχάλης Καραπίττας στο 58ο λεπτό.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Πετρίδης, Θεοδώρου, Μπεκτάς, Τόζογλου, Αραμπατζής, Κίτσας, Καραπίττας, Βασιλείου, Αργυρόπουλος, Λαγογένης, Καϊρακλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ντέιβις, Μαυρομάτης.

Ολυμπιακός Λουτρού : Ταχτατζής, Συρόπουλος Σ., Μουλόπουλος, Χατζόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Τζιλόπουλος, Καραγκούνης, Αναστασόπουλος Σ., Αναστασόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Σ. Αγωνίστηκαν και οι Μουσενίκας, Παπαδόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected