Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-5 (photos+vid)


alexandriamou_ae_290010

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ επικράτησε η ΑΕ Αλεξάνδρειας, κόντρα σε έναν μαχητικό (στο πρώτο ημίχρονο) ΜΑΣ Βεργίνας.

Ο πρωτοπόρος με τον ουραγό της βαθμολογίας αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας και εκ προοιμίου το τελικό αποτέλεσμα ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο. Οι γηπεδούχοι, χωρίς βαθμό μετά από 7 παιχνίδια και μετά το βαρύ 10-0 της προηγούμενης αγωνιστικής, καλούνταν να βγάλουν πείσμα και φιλότιμο στο σημερινό παιχνίδι και για 45 λεπτά τα κατάφεραν.

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” ήταν νωχελικοί στο πρώτο μέρος και δυσκολεύτηκαν από την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Το γκολ όμως του Παντελή Καφέ έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των “μπλε” και μοιραία το σκορ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στη συνέχεια.

Το γρήγορο τέρμα στο 10ο λεπτό, το οποίο μάλιστα προήλθε από αυτογκόλ (εκτέλεση κόρνερ του Ξαγοράρη και λάθος εκτίμηση των αμυντικών), φανέρωσε πως οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν…αέρα το ματς αλλά για 55 λεπτά αυτό δεν φάνηκε καθόλου.

Στο 32′ η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη είχε μια πολύ καλή στιγμή με τον Γιαννακίδη, το σουτ όμως από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι του Νικολαΐδη ενώ στο 36′ το πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Φραδέλου, κατέληξε λίγα εκατοστά από το κάθετο αυτή τη φορά δοκάρι.

Στο 37′ ήταν η σειρά των “πρασίνων” να φτάσουν κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Καφέ έξυσε το δεξί δοκάρι του Κούβαρου ενώ στο 39′ ο Λαμπριανίδης έκανε τη σέντρα ακριβείας και ο Καφές δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον νεαρό πορτιέρο του ΜΑΣ.

Ένα λεπτό αργότερα και ενώ η ΑΕ Αλεξάνδρειας ξεκίνησε να πιέζει περισσότερο για το δεύτερο γκολ, ο Λίτσι αστόχησε από καλή θέση, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Η είσοδος του Αναστάση στο δεύτερο ημίχρονο, προσέδωσε ταχύτητα μεσοεπιθετικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα και από το 55ο λεπτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να σημειωθούν 4 ακόμη τέρματα.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 53′ ο Χατζάρας είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Νικολαΐδης και δύο λεπτά αργότερα (55′) ο Καφές δέχτηκε την κάθετη πάσα του Αναστάση και απέναντι από τον Κούβαρο, βρήκε αυτή τη φορά τον στόχο.

Στο 68′ ο ίδιος παίκτης “έγραψε” το 3-0 μετά από ωραία πάσα του Σαρηγιαννίδη από πλάγια θέση, μετατρέποντας παράλληλα το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Στο 87′ ο νεαρός Γιοβανόπουλος σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα (δημιουργός και σ’ αυτό το τέρμα ο Νίκος Σαρηγιαννίδης) ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Θωμάς Σαμαράς, μετά από ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Ζαχαριάδη και Αργυρίου

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Μιχαλόπουλος, Γκόγκος (70′ Σγούρος), Αναστασιάδης (46′ Χερίδης), Ρόκο, Κούβαρος Μ., Γιαννακίδης, Χατζάρας, Φραδέλος, Θεοδώρου, Παυλίδης (80′ Μπατσίλας).

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Νικολαΐδης, Γρηγοριάδης, Παπακωνσταντίνου, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος, Λίτσι (46′ Αναστάσης), Ξαγοράρης (75′ Σαμαράς), Κούκλας, Λαμπριανίδης, Μαγγανάρης, Καφές (80′ Γιοβανόπουλος)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected