Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών του Φίλιππου Αλεξάνδρειας

Πολύ δυνατό το σημερινό φιλικό του Φίλιππου Αλεξάνδρειας στα Τρία-Πέντε Πηγάδια, εκεί όπου προετοιμάζεται η Φλαμουρτάρι.

Η αλβανική ομάδα, που αγωνίζεται στη Super League της χώρας της υποδέχτηκε τους “πράσινους” και επικράτησαν δύσκολα με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 87′ ο Καμαρά.

Ωστόσο, η αναμέτρηση στο Βέρμιο επισκιάστηκε από τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς των Γρηγόρη Αργυρίου και Γιώργο Μυλωνά, οι οποίοι χρειάστηκε να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Νάουσας, με τον δεύτερο μάλιστα να παραμένει κλινήρης για ένα 24ωρο.

Ο Γρηγόρης Αργυρίου τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σύγκρουση με αντίπαλο του και προς στιγμήν δεν έδειξε να έχει ενοχλήσεις, ωστόσο σταδιακά άρχισε να νιώθει ζαλάδες με αποτέλεσμα να επισκεφτεί άμεσα το νοσοκομείο. Ωστόσο, όλα κύλησαν ομαλά και πήρε εξιτήριο για το σπίτι του.

Στην αναμέτρηση ωστόσο, στην οποία δεν υπήρχε γιατρός (εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ομάδα επιπέδου της Φλαμουρτάρι δεν προνόησε για παρουσία γιατρού), συνέβη κι άλλος τραυματισμός όταν σε μια διεκδίκηση, ο Γιώργος Μυλωνάς δέχτηκε χτύπημα στον αυχένα, όπου και αναπτύχθηκε οίδημα, με αποτέλεσμα επίσης να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει προληπτικά τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected